Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyámmal?

Mit csináljak a kutyámmal?

Figyelt kérdés
7éves nagyon barátságos kutyákkal szeret lenni velük futkározni de egyedül nem harapdál semmit nem próbálja meg elfoglalni magát csak fekszik.Én meg azt szeretném ha egyedül is eljátszadozna es nem unatkozna.

2013. jún. 2. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy kutya nem fogja magát önállóan elszórakoztatni. Vagy játszol vele, vagy keresel neki másik kutyust, akivel bandázhat.
2013. jún. 2. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit járszon egyedűl? Gondolkozz kérlek. A kutya nem ember kogy leüljön legózni.
2013. jún. 2. 10:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem ugy érten nagyon sokat sétálunk meg szktam neki dobni labdát de 3.4.dobásnál megunja ha odaadok neki eggy csontot ráffekszik vagy nem érdekli nem lehet vele jálszani ha elakarom venni a labdáját nemérdekli,hagyja.
2013. jún. 2. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor "rossz" fajtát választottál. Az én kutyám is ilyen, se nem labdás, se nem frizbis, nem futkározik nagyon, dogdancing-et el se tudnám vele képzelni. Még nincs két éves, de már nyugodt. Ezen szerintem nagyon nem tudsz változtatni, így kell elfogadni a kutyádat, ahogy van.
2013. jún. 2. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
milyen fajta?
2013. jún. 2. 12:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Német Közép Spitz.
2013. jún. 2. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg egy kicsit a vadászösztönével kezdhetnél valamit? üldözős játék vagy keresés éppen. Nem lehet tudni, hogy neki mi fekszik igazán, míg az összes lehetőségen át nem rágtátok magatokat. Ha trükköket akarsz neki tanítani, akkor meg valami jobb motivációt kell találni. Vagy kimozdítani otthonról és ott játszani vele.
2013. jún. 2. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom köszönöm!
2013. jún. 2. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!