Milyen új tippetek van játékokra a kutyámmal? (begale)
Figyelt kérdés
Nagyon játékos kutyák köztudott, a beaglek. Mindig szokat szoktam játszani vele a 'játékhuzogatásosat' és a kergetéseset.
De már picit unom és őszintém szerintem a kutyusom is.
Tegnap óta táppal játszunk olyan játékok mint a seprő átugrása:)
Ti hogyan szoktatok velük játszani, egyszerű kellékekkel, amik minden háztartásban szerepelnek?
Milyen új magatok által kitalált játékok vannak?
Kifejezetten nem bolti játékokra gondolok.
2013. máj. 27. 21:00
1/6 anonim válasza:
bár én beagle-ben nem vagyok annyira jártas, de én biztos hogy keresős játékot játszanék a szimatkirállyal.
2/6 anonim válasza:
Az a legfontosabb hogy legyél határozott vagy máskülönben kicsúszik a kezeid közül!
3/6 A kérdező kommentje:
elsó köszönöm!:)
2. ez hogy jön ide?...
2013. máj. 27. 22:02
4/6 anonim válasza:
Úgy hogy ha játék közben túlságosan elereszted egy idő után nem fogja tudni meddig mehet el és erre rá lehet fázni hidd el egyszer már megszívtam régebbi kutyámmal!
5/6 anonim válasza:
Szia, én csináltam neki flirt pole-t, leírását a mokkagyerek.blogspot.hu-n megtalálod:) Ha erős zsákmányösztöne van, szeretni fogja, meg jól ki is fárasztja.
6/6 VikikeEe2001 válasza:
begal-ben én sem vagyok jártas de én a kutyámmal dobd el -hozd visszát szoktam játszani és az jól kifárasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!