Van egy német juhászom, egy évben hányszor fürdethetem és milyen időközönként?
Figyelt kérdés
tudom hogy gyakran kutyákat tilos fürdetni főleg juhászkutyákat de mivel velünk él egy lakásban ezért muszáj , szal mennyi az a szám ami még nem ártalmas ? köszönöm2013. jún. 19. 17:40
1/5 anonim válasza:
ne naponta
olyat 2 hetente
nyáron főleg,mert melege van
én személy szerint csak akkor amikor büdös
2/5 anonim válasza:
Két hetente nem fürdetünk kutyát mert nem tesz jót a szőrének, három négy havonta lehet. Két hetente max sima vízzel letusolod, sampon nélkűl azzal nem ártasz és ebben a melegben még jól is esik neki.
3/5 anonim válasza:
Samponos fürdetéssel minél ritkábban, nálunk volt idő, h havonta kellett a kutyámat fürdetni, de mostanában ez ritkult. Minél ritkább a samponos fürdetés, annál jobb. Ha csak szimplán koszos, nyugodtan zuhanyoztasd le sima vízzel, a samponos fürdetésnél jobb az, ha minél ritkábban fürdeted...
4/5 anonim válasza:
Samponnal csak akkor fürdesd, ha valami szörnyűségbe fetreng bele. Vízzel főleg egy hosszú szőrű kutyát ilyen melegben akár minden nap.
5/5 anonim válasza:
Ha becsülettel ápolod a szőrét, nem kell olyan gyakran fürdetni.Vedléskor érdemes, de akkor is elég a tiszta langyos víz. A kikefélt szőr portaszító, öntisztuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!