Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok erről a kennelről?

Mit gondoltok erről a kennelről?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 19. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmit.Kezdők,gagyi honlappal.
2013. jún. 19. 14:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem is gagyinak tűnik. Különben sem szeretem az olyan kenneleket, ahol a kiállítási eredmény a lényeg. Persze sajna ez bármely fajta 90%-ánál így van :/
2013. jún. 19. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Az hogy kezdők nem gond, a honlap lehetne kicsit szebb. Az viszont hogy 3 év alatt 3x elett a kutya nam szimpatikus. Lehet hogy rosszúl néztem de nem találtam a szuka törzskönyvét, szűréseit. A kicsik apjáról meg végkép semmit. Nállam nem nyert. De az nem jelent semmit. Vedd fel velük a kapcsolatot és személyes beszélgetés után dönts.
2013. jún. 19. 14:08
 4/13 anonim ***** válasza:
Első benyomásra a honlap igényes. A szuka viszont nekem nem tetszik. A feje nem típusos, és lehet, hogy csak fényképek miatt, de nekem olyan tömzsinek tűnik. Az sem tetszik, hogy a kölyköknél nem látható, hogy milyen párosításból születtek(vagy csak én nem találtam meg). A már gazdinál lévő kölykök között pedig van egy-két kutya, aki a képeken nagyon alacsonynak tűnik. Azt is fontosnak tartanám, hogy a fajta tartásáról is lenne egy cikk, nem pedig Hachikóról. A fajta leírásában pedig már az első mondat helytelen, egy ősi fajtáról beszélünk, nem az 1600-as évekig nyúlik vissza a fajta története! De ha a kutya idegrendszere és jelleme megfelelő(ezt csak akkor tudod biztosra, ha személyesen ellátogatsz hozzájuk, ezt ajánlom is), és hobbi célra szeretnéd, akkor innen is vehetsz (bár én még körülnéznék más kenneleknél is). Összegezve, látszik, hogy még fiatal a kennel, és valahonnan el kell indulni, de nekem nem tűnik professzionálisnak.
2013. jún. 19. 14:13
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem tenyésztők.
2013. jún. 19. 14:14
 6/13 anonim ***** válasza:
#3, igen, elszomorító, hogy 3 év alatt 3-szor ellették! A törzskönyv és egy diszplázia szűrés az eredményeink menüpont alatt található.
2013. jún. 19. 14:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Köszi:-)
2013. jún. 19. 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Láttam a múltkor a nyíregyi CAC-on a kutyáikat...Az anyát hozták két kölykével.Az,hogy a szuka szerintem nem típusos és a feje sem szép,az csak az én véleményem-de hogy milyen kicsi....!!Köpni-nyelni nem tudtam,ilyen méreten aluli kutyát hogy lehet továbbtenyészteni?Akkora volt a marmagassága,mint az alig 25 kilós erdélyi kopó mix kutyámé.Hogy az a kutya életében nem járt tenyésszemlén,az is biztos.Vagy szülés alatt összement...?A kölykök nagyon szépek voltak,de hogy ilyen kicsi kutyát én nem tenyésztenék tovább,az biztos.
2013. jún. 19. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sejtésem,hogy a genetikához,,tenyésztő"létükre nem konyítanak többet,mint a tulajdon édesanyám,amolyan,,összeteszünk két tk-s kutyát oszt haddmenjen"látszata van.A szuka valóban méreten aluli,vagy legalábbis a standard alsó határán mozog.Egyébként is hol van az apakutya?Hol vannak a szűrési eredmények(ha vannak,márpedig kéne)?
2013. jún. 19. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Csak nekem szúrt szemet a bemutatkozásban leírt "Hachiko 5 hetes kora óta velünk él" mondat?

Miféle kennelből hozta el 5 hetesen??

Nekem nem kellene tőlük kutya..

2013. jún. 19. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!