Találtam egy roppant furcsa hírdetést de ez most komolyan mi akarna lenni?
Figyelt kérdés
Ezek valami állat altatók, vagy kínzók? o.o egyáltalán mi ez?
Nem vagyok előítéletes, de nem fura, hogy egész almokat vásárolnának meg? mint valami szaporíó, vagy a rosszabb ha megnyúzzák a kutyákat és valami bundát csinálnak belőlük!!
Mi a véleményetek??
2013. jún. 18. 12:29
11/15 anonim válasza:
Aki expresszen hirdet, már bejáratott üzlete van. Valamilyen hivatalos cégen belül csinálják . Ad egy aranyos kis kékes színű bevételi bizonylatot, mint bármely kereskedő és kész.
13/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat - Nekem is vannak kutyáim de sosem tudnék rájuk tárgyként nézni, mert ők a családunk tagjai sajnálom, hogy valaki ebből akar megélni
2013. jún. 23. 10:26
14/15 anonim válasza:
Bizonyos országokban engedett az állatboltban kölykök árusítása. Szépen beteszik őket egy üvegkalitkába. A vevő bemegy, fizet és elviszi. Viszont így csak az egészen kicsi kölyköket lehet eladni. A "túlkoros" kiskutyákkal mi lesz, az már számunkra titok.
15/15 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen embert :( Akik ezeknek elad :( Sajnos. És talán pont nekik, mert szekszárdi. Mesélték hogy egy nagy kocsival elviszik a kiskutyákat boxokban. És aki a kutyákat szaporítja, nem is legalább tk-s kutyái vannak! De azért mindig megveszik mindet 60ezerért/db!!! Azért ez durva :( Csak pénzként tekint a kutyákra... Borzalmas hova jutottunk, kihasználnak más élőlényeket a saját hasznukra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!