Tudnátok ajánlani olyan kiskutyát, ami ezeknek a feltételeknek megfelel? (keverék is lehet)
Nagy, előre eső háromszög alakú lógó fülek, rövid szőr, enyhén ráncos homlok, hosszú orr, okos-értelmes kerek szemek, közepes vagy nagy méretű lesz felnőtt korára.
Jellemileg: energiabomba, játékos, kedves de bátor és nyílt, nagyon okos, tanulékony, társaságkedvelő, sokat használja a mancsát így már alapból "tudja" a pacsit mert a mancsát úgy használja mintha pacsizna, izgulós, a vérében van a "vadász állás", türelmetlen.
Légyszí írjatok vagy linkeljetek!
Jesszus mintha anyum mentett keverék kutyáját írtad volna le:D
Ő egy tacskó keverék,de közepes méretű.
még tulajdonságra is egyezik:)
Sok hasonló kutyát láttam már menhelyen,én mindenképp ajánlom facebookon is jelölj be állatvédőket,valamint látogass el pár menhelyre biztos megtalálod az igazit!
Az enyém is pontosan ilyen, valamilyen vadászkutya keverék, két éves, menhelyi volt, majdnem egy éve őrzi a házat.És gyönyörű zsemleszínű a szőre, okos, értelmes, vagány macskavadász, közepes termetű, csak a szeme ferdén vágott.
A menhelyen sétálj, barátkozz a kiválasztott kutyával, a jobb helyeken ezt megengedik, akkor dől el, ő lesz-e a te kutyád. Az enyém engem választott és nem én találtam meg, vörösiszapból mentett kutyaként nem volt egy szépség, nálam lett belőle igazi kutyaformájú kutya (állatorvos szokta mondani).
Köszönöm:) Sanyarú élete volt,szalmabálán aludt éjszaka,sintér el akarta vinni és elaltatni akkor hoztuk el 40 db kullancs társaságában.
ilyen volt:
most meg fogyókúráznia kell pont,túl dagadt lett,kár hogy nincs friss fotóm róla :D már nem eszi meg a sparos párizsit csak a zimbot:) De végtelen hálás,izgő-mozgó-pörgő kutyus:D
ÉN ajánlom nagyon hogy ments meg egy kutyát kérdező,élete végéig hálás lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!