Milyen kutyust ajánlotok egy olyan családba, ahol?
van 2 10éves gyermek, nincs nagy mozgásigénye, nincs igénye sétára és sok együtt töltött szabadidőre.. csak olyan minimálisra ?
én bernáthegyire gondoltam, szerintetek jó lenne ?
Nincs igénye sétára?
Minden kutyának van. Vagy... plüsskutya.
Ne vedd rossz néven amit mondok, de minek nektek kutya hogyha már most világos hogy nem fogtok vele foglalkozni? Minimális együtt töltött idő pedig gondolom azt jelenti hogy amikor kint vagytok a kertben akkor "együtt vagytok". Hát ez így nagyon nem oké.
A történet másik fele pedig az, hogy MINDEN kutya igényli a sétát, kertes háztól függetlenül. Azt pedig elég érdekes elvárni egy kutyától hogy legyen nyugodt és szófogadó ha nem biztosítjátok a számára a feltételeket hogy levezesse fölös energiáit (séta).
Ha mindenáron akartok kutyát, akkor én Angol Bulldog-ot javaslok, az akkor a legboldogabb ha békén hagyják. A személyes véleményem pedig hogy nektek macska való, vagy aranyhal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!