Egy bichon átlagban meddig él? (előjöttek az idős kori dolgok )
Figyelt kérdés
Az enyém most 11 éves,egészséges...viszont sétáknál egyre lassabb,mintha már kedve se lenne menni,jó a meleg miatt amúgy sincs,de alapjáraton sem vmi aktív mostanság..
meg mostanság nem is bírja tartani,többször bepisil :(
annyira félek,hogy bármikor bekövetkezhet...
olvastam olyat is,hogy az idős kutyák egyik napról a másikra szoktak hirtelen rosszul lenni és a legtöbb el is pusztul vagy altatni kell :(
2013. jún. 17. 19:18
1/2 anonim válasza:
Hat az altatas inkabb akkor szoktak be adni ha te is egyet ertesz es ha mar latod hogy tenyleg nem birja jobb is tudom hogy nagyon fajhat de neki igy lenne a leg jobb... Es 10-14 evet el de az hogy lassan setal mar egesz normalis szegeny mar eleg oreg de meg van ido :)
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy altatni akkor kell ha szenved,de vhol reménykedek,hogy nem kell altatni,inkàbb öregségében haljon meg..de természetesen ha kell altatom inkàbb..neki ahogy a legjobb..mostansàg ismeröseim körében pusztulnak el a kutyusok 12-14 éves korukban..és hàt az én kutyom se fiatal..ezt a pàr évet boldogoan töltöm majd vele :)
2013. jún. 18. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!