Szerintetek jó lesz?
én 20 éves vagyok 51 kg (lány) és egy vizsla elhúzott,nem az enyém ismerősét sétáltattam..
egy berni pásztor téged úgy elhúz mintha nem is fognád a pórázt!
kutyasuli erősen javasolt vagy pedig a szülők a sétákban segítsenek,mert ha ez a kutya megindul akkor az veszélyes is lehet pl kiránt az útra a kocsik közé,mert éppen meglátott egy macskát..
azt írtam,hogy van bennem erő, de azt is hogy nem bírnék el velük!biztos elhúz!
nem első kutya!nállunk volt olyan hogy ötkutya volt egyszerre:-2puli (alomtestvérek)
-1keverék
-2németjuhász (anya,lánya)
nem vittük suliba!jó kutyák voltak.a keveréket én nevelgettem(még segítséggel,mert kicsi voltam)2 hónapja halt meg.:( még öregkorára is el tudott rántani, szóval biztos, hogy egyedül "felszántaná velem az utcát"!
ma 17:24:majd akkor használom lónak!:)
(viccet félretéve)olyan kiskutyus lesz ami még most van leválasztva az anyjától!
megvan! nagyon édes!berni pásztor!ő volt az összes alomból a legkisebb!furi nagyon fekete-fehár az egész kutyus csak két ici pici barna fol van az első két lábán!
(sajnos nem tudok képet mutatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!