Magas fű a jó ilyenkor vagy sem?
vettem neki 2500ftért medencét abban hűsölhet :D
Amúgy a szomszédnak igaza van nekem is szívesen hemperegnek a fűben mert hidegebb a földnél, de esztétikailag nem a legjobb egy kertben a méteres gaz.
A gazban nem jár a szél. Ez is egy szempont.
Inkább locsolj fel neki egy árnyékos sarkot, lehetőleg épület vagy kerítés árnyékában, amit legfeljebb reggel vagy este ér a nap, meg fogja találni a hűvös helyet.
Az előttem válaszolók kommentjeit összegezve, és persze az én véleményem:
Egy kicsi (kb 6-10 cm) füvet hagyhattál volna nekik, ez tényelg jó hűvöös nekik. Ez a méret esztétikailag sem nagy még.
Viszont a kullancsok és egyéb bogarak mellet jó hogy levágtad.
Viszont ha szeretik a kutyusaitok a vízet tényleg nem ártana egy kisebb pancsolóhely nekik. Egy kisebb medence is megteszi. Azok sem kerülnek 2.000 forintnál többe, és még lehet sokat mondtam.
Lehet jó is meg nem is, én nem hagynám meg nagyra az biztos, egyrészt tényleg elszaporodhatnak benne a kullancsok, mert az nekik is ideális terep, másrészt volt szerencsém múlt héten ilyen helyen sétálni a kutyával és olyan magas páratartalom volt, hogy alig kaptam levegőt ráadásul fentről még sütött is a nap... még jó, hogy max 2-3percig tartott átvágni azon a területen, mert a kutyám nem hiszem, hogy sokáig bírta volna.
Inkább felülről biztosítanék neki árnyékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!