Nyári tevékenységek, programok kutyával?
Figyelt kérdés
A kutyusom most 2 hónapos, de nagyon bátor kiskutya, azzal szemben amit ismer. :) Pl ma elvittuk a Dunára furdeni, és kicsit félt a víztol, de azért valamennyire úszott. A furdésen kívul még túrázni szeretnénk, valami erdos helyen. Hova lehetne még elvinni, egy ekkora kutyust?2013. jún. 15. 22:24
11/11 A kérdező kommentje:
Nem vinném hosszú túrára, épp hogy csak benéznénk az erdobe. Úgy tervezem, hogy Óbányára megyunk, és pár napot ott leszunk. A ház ott van az erdo mellett majdnem, és nem kell sokat sétálni. Csak az erdo legelejébe néznénk be, de van ott patak, meg domboldal, szerintem tetszene neki. Meg oké, persze én is féltem, de azért a 10 centis vízbe ha bevittem a Dunába, attól nem lesz baja :)
2013. jún. 16. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!