Ugye össze fognak szokni?
Én írtam, hogy nincs egyenlőség. Nekem 3 szukám van, ivarosak. Köztudott, hogy a szukák ha összeverekednek, sokkal keményebbek tudnak lenni mint a kanok, akik ha normálisak egyszer elintézik és kész.
Az enyémek sosem verekedtek még azon kívül amikor tisztázták a helyzetet (8, 4, 2 évesek). Nálunk nincs egyenlőség. Mindig az idősebb jön ki először, ő kap előbb kaját, ő jön be először, ő veszi fel először a nyakörvet, őt engedem el először. Én már eltérnék ettől, mert mindegy, de ők már annyira megszokták! Ha simogatom az egyiket és az idősebb odajön akkor mindig az idősebbet simogatom tovább, és ezen egyik kutya sem csodálkozik. Mindig az rangsorban feljebb állót támogatom amikor összebalhéznak (2 éves most próbálkozik egyszer-kétszer). Nem szólok bele, de az idősebbnek megmondom hogy jól van. Erre értettem, hogy nincs egyenlélőség. Sosem szóltam bele a dolgokba, csak a rangidőset támogattam (akár csak egy helyeslő pillantással) és elsőbbséget biztosítottam nekik. Lehet hogy valakinek kínzásnak tűnik, de ők kutyák, és ha akarom akár egy tányérból esznek és soha problémájuk nem volt, összetartanak és nyugodtak. Akkor sincs versengés ha más ember jön hogy simogassa őket. Így jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!