Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fel lehetne jelenti az illetőt?

Fel lehetne jelenti az illetőt?

Figyelt kérdés

A környéken van egy bácsi aki rendszeresen póráz nélül sétáltatja a kaukázusi keverék kutyáját,a bácsi alig bírja vissza fogni a kutyáját, és többször támadott kutyára..pár napja apum ismerősének a kutyáját tépte meg az a rohadt dög,és apum ismerőse egy kigyúrt csávó és rugdosta a kutyát teljes erejéből,de tovább tépte a kutyust,nagy nehezen sikerült szétválasztani a két kutyát..kisebb-nagyobb sebbekkel meguszta a kutya..

én tuti feljelentettem volna,de ők nem tették..

a környéken több kutyástól is hallottuk,hogy félnek attól a kutyától, itt a kutyások 70%-ának kistestű ebe van,szóval ha az a nagy dög rámozdul egy yorki-ra annak annyi..

gyerekre is veszélyes lehet...

mi is nagyon félünk,melyik sarkon bukkan föl,vagy ha a kutya hamarabb észre vesz minket mint a bácsi,akkor nekünk jön..

Arra gondoltam meg tesóm,hogy egy névtelen levelet bedobnák neki(tudjuk hol lakik),hogy ha mégegyszer látjuk póráz nélkül a kutyáját akkor rendőrségi ügy lesz belőle .stb

én már gáz vagy paprika spray-n is gondolkodtam,hogy minden séta alkalmával magammal vinném és ha kell lefújjom..

Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

2013. jún. 14. 23:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen làny vagyok..

nagyon ellenszenves a bàcsi,nem fogad meg semmit..a konfliktust keresi mindig a többi kutyàssal..

2013. jún. 15. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!