Fel lehetne jelenti az illetőt?
A környéken van egy bácsi aki rendszeresen póráz nélül sétáltatja a kaukázusi keverék kutyáját,a bácsi alig bírja vissza fogni a kutyáját, és többször támadott kutyára..pár napja apum ismerősének a kutyáját tépte meg az a rohadt dög,és apum ismerőse egy kigyúrt csávó és rugdosta a kutyát teljes erejéből,de tovább tépte a kutyust,nagy nehezen sikerült szétválasztani a két kutyát..kisebb-nagyobb sebbekkel meguszta a kutya..
én tuti feljelentettem volna,de ők nem tették..
a környéken több kutyástól is hallottuk,hogy félnek attól a kutyától, itt a kutyások 70%-ának kistestű ebe van,szóval ha az a nagy dög rámozdul egy yorki-ra annak annyi..
gyerekre is veszélyes lehet...
mi is nagyon félünk,melyik sarkon bukkan föl,vagy ha a kutya hamarabb észre vesz minket mint a bácsi,akkor nekünk jön..
Arra gondoltam meg tesóm,hogy egy névtelen levelet bedobnák neki(tudjuk hol lakik),hogy ha mégegyszer látjuk póráz nélkül a kutyáját akkor rendőrségi ügy lesz belőle .stb
én már gáz vagy paprika spray-n is gondolkodtam,hogy minden séta alkalmával magammal vinném és ha kell lefújjom..
Ilyen helyzetben mit lehet tenni?
rendben teszünk majd vmit!
amúgy érdekes,hogy a bácsi kb fél éve kezdte a kutyáját sétáltatni,hol ott az a kutya több mint 10 éve meg van neki...
te is voltál hasonló szituban?(első)
nem lenne annyira gond ezzel ha pórázon lenne és nem szabadon,meg ha egy hasonló kaliberű kutyám lenne..2 bichonunk van hát mondanom sem kell ha az a dög nekik megy :/
én az 51 kg-mal nem sokat tudnék tenni azzal 40-50 kg kutyával,rohadt nagy..az öreg alig bírja vissza fogni,ha megköti akkor is félünk mikor rántja el:/
örültünk,hogy a pites csávó elment és nyugodtan sétálhatunk,erre jön még egy idióta -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!