Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis kutyák születtek segiség?

Kis kutyák születtek segiség?

Figyelt kérdés
Ma reggelre a farkas kutyám lefialt.Csak az a baj hogy a férjem nincs itthon mivel külföldön dolgozik.A kutya ól napos helyen van és a 4 kis kutyus azon kivül a a napon pörkölődik.A kutyám nem hajlandó bevinni őket és én sem várhatok 1 hetet amig a férjem haza ön és csinál velük valamit.A kutya sajnos nm hallgat rám és amugysem engedné hogy odébb vigyem őket.Most mit tegyek?nem szeretném hogy,el pusztuljanak,.Kérlek agyatok valami tanácsot.
2013. jún. 14. 15:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi butaság határtalan .... csak miért mindig a szerencsétlen állatok a szenvedői?
2013. jún. 14. 16:17
 22/27 anonim ***** válasza:
89%

Akkor összegezve...van egy kutyád, aki mint az előbb egy kérdező rávilágított, a tűző napon van megkötve, és a háza sincs árnyékban. "A kutya ól napos helyen van és a 4 kis kutyus azon kivül a a napon pörkölődik."

Valahogy, gondolom egy gavallér szomszéd kutya befedezte, amiről te mit sem tudtál, hogy is tudnál róla, ahhoz foglalkozni kéne vele, és akkor a minimum az lenne, hogy nincs megkötve, és ráadásul nem a tűző napon van, hanem biztosítva van neki egy hűsülő hely.

A kölyköket nem vagy hajlandó gondozni, mert akkor gondolom letörne a műkörmöd....

Ezt mégis amúgy így, hogy képzeltétek?

Tisztában vagytok vele, hogy ezek a körülmények kimerítik az állatkínzás fogalmát?

Szégyelld magad, azért, mert egy amúgy is kiszolgáltatott élőlényt még kiszolgáltatottabb helyzetbe súlykolsz, és utána még csodálkozol, hogy minden gond nélkül neked menne?

szerintem annak a kutyának még egy menhelyen is sokkal de sokkal jobb dolga lenne, mint nálatok.

2013. jún. 14. 16:23
 23/27 anonim ***** válasza:
az elején nem kérdezőt akartam írni, hanem válaszolót*
2013. jún. 14. 16:23
 24/27 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a szukának több esze van mint hinnétek, az új szülött kiskutyáknak 34fok kell mert még nincs saját hőmérsékletük csak amit a környezettől felvesznek. Ha bevinnéd akkor is infra lámpázni kellene és 34 fokot biztosítani legalább egy hétre. Én a helyedben inkább azon aggódnék, hogy ha jön egy futó zápor akkor simán megfúladnak ha az orruka szájuka megy a víz, vagy mivel a porban vannak vagy valami elviszi őket vagy elkapnak valami betegséget. Ne szedd el a szukától mert csak így maradhatnak életben. A szukát a kölykökkel zárd a pincébe vagy valamilyen véddett helyre. Ha elveszed a szukától neked 2 óránként kell éjjel nappal cumisüvegből etetni őket és minden etetés után maszírozni a hasukat és a popsijukat hogy beinduljon az emésztésük, mindezt minimum 3 hétig. Egyéb probléma is van azzal ha a szuka nem szoptatja soha őket, például az, hogy nem alakul ki az immun rendszerük ezt tejporral nem lehet elérni csak szoptatással. Ha nem tudod megfelelő helyre bezárni a szukát a kölykökkel akkor altassátok el.
2013. jún. 14. 18:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Ráadásul a szuka ha nem tud szoptatni, begyulladnak az emlői, és abból nagyon nagy baj lehet. Kérj meg valami szomszédot, és pakoljátok arrébb a kutya helyét, árnyékba. És tessék a láncról levenni. Ezért, hogy igy éljen felesleges volt összeszedni az utcáról.
2013. jún. 14. 20:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez a tartási mód tényleg kimeríti az állatkínzás fogalmát.

Ezért írtam,hogy MINDEGYIK kutyát el kéne tőletek kobozni és végleg megtiltani az állattartást.

A tűző napon láncra vert és nem meglepő módon bekattant szerencsétlen még ráadásul ellett egy senkinek nem kellő almot a felelőtlenségetek miatt.

Ha rettegsz a kutyától,hogyan adsz neki kaját és vizet?Hogyan takarítod alóla a piszkot?

2013. jún. 14. 21:09
 27/27 anonim ***** válasza:
Na eltelt egy nap, mi lett a vége?
2013. jún. 15. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!