Mopsz első kutyának?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok olyan napi szinten kb. 3 órát töltene otthon egyedül mert szüleim napközben hazajárnak és iskola előtt után és este is kb. 1 óra séta simán belefér az időmbe . Napi szinten tudnám reggel-este a szőrét kifésülni nem tudom mennyi időközönként kell fürdetni és a tartásáról a mopsz szügségleteiről írnátok ja és társasházban lakok szóval nem tudok sokat a szőrével foglalkozni.2013. jún. 14. 13:06
11/12 anonim válasza:
Egy cipőben járunk. :) Én is első kutyusnak szeretnék MOPSZot. :)
12/12 anonim válasza:
mopsz a vilag legjobb dontese! en utaltam az allatokat minden fajtat kutya macska stb. aztan veletlen idekeveredett egy kis mopsz azota o a mindenem es minden allatra de folleg kutyara teljesen mas szemmel tekintek. nekem is elsore lett mopszom eleinte barmi kis gondot vettem eszre vittem orvoshoz 2-3naponta aztan most mar 2,5 eves kb a tekintetebol megtudom mar alapitani h van e baja esetleg hogy milyen teren:-)szoval lenyegeben ha odafigyelsz ra,foglalkozol vele, elobb utobb annyi szeretett fog adni neked h utana mar othon se akarod hagyni:-) egyebkent setaltasrol lattam hogy van szo nekem o naponta egyszer van kint es akkor is ug elfarad tobbet nem is tudna normalis setat tenni( nem, nem kover ) meg j tanacskent mondom h ha barmi furat eszlelsz rajta inkabb vidd el orvoshoz mert barmibol lehet baj elso kutyakent nem egyertelmuek a jelek, tolem a legtobb esetben meg csak penzt sem kert az orvos de megnyugtatott es ez mindennel fontosabb:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!