Mit tanítsak neki?
Nekem is vizslám van, ő még ilyesmiket tud ezeken kívül: hempergés, forgás, lábam körül szlalomozás, tolatás stb. A lábhoz kerülést (hogy szépen behívás után a lábad mellé álljon/üljön be) egyébként is hasznos megtanítani.
Hajrá:) Ha nincs ötleted, rengeteg youtube-os videó van, amiből lehet meríteni.
háton dobbantás, karika(a kezeid között, lábad,kezed között) lábfejedre állva menni, láb között előre, hátra, integetés, tolatva be a lábaid közé, szlalom a lábak közt előre és tolatva is.ugatás, szégyelld magad, szabadon követés, forgás, kerülés, előre küldés, kúszás,hajlás, ugrás kéz fölött, láb fölött,karolás, nyelv kinyújtás, alattad-feletted(fekvőtámasz pózban vagy, és forogsz, és a kutya közben folyamatosan alattad és feletted megy)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe a trükk tárunkból, de összesen több, mint 40-et tudunk, pedig állítólag nehezen tanítható kutyám van...:/
Ha esetleg kell tanács egy-két trükk megtanításához, akkor írj privátot:)
általában szerintem aki veszi a fáradtságot, hogy trükkökre tanítsa a kutyáját, azok többnyire szocializálják is őket.
Én még nem találkoztam olyan trükkös kutyával, akit ne hordanának már kutyák közé.
de persze lehet, hogy ez nálatok máshogy van, nálunk a többség nem ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!