Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám lopkod mit tegyek?

A kutyám lopkod mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos az a baj a kutyámmal hogy lopkod ha nem vagyunk itthon ami az asztalon marad étel felmászik és ellopja állandóan kunyerál a szüleimtől és ők etetik is. Lent is sétánál póráz nélkül sétáltatom és ha talál valami kaja maradékot és egy pillanatra nem figyelek ő fölkapja és már csócsálja is hogyan tudnám leszoktatni erről?
2013. jún. 13. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Elsőnek nem hagyok otthon semmit az asztalon ha elmegyek, mivel egy angyalt is meg lehet kisérteni. Kettő talán a szüleiddel kellene megbeszélni hogy ne etessék, mivel ez rossz jelzés a kutya felé. A séta alatti evésről való leszoktatás a legnehezebb, sok türelem és következetesség kell hozzá.
2013. jún. 13. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
rendőrségen tehetsz feljelentést de egy családtagot a börtönbe juttatni nem szép dolog
2013. jún. 13. 10:42
 3/6 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem hogy letiltani képtelen vagy a kutyát? mellesleg ha a szüleid állandóan etetik -ezzel igazolva neki hogy ő a vezér tehát azt tehet amit akar- akkor bizonyosan nem zavarja őket a lopkodás sem. ha nem nevelitek meg a kutyát akkor miért sírtok ha neveletlen?
2013. jún. 21. 14:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Én le tudom tiltani a kutyát bármiről ha ott vagyok akár ha anyáék etetik és mondom neki hogy nem ki is köpi a kaját ez abba az esetben áll fent ha én nem vagyok otthon vagy séta közbe történik az hogy feleszeget innen onnan ételmaradékokat.
2013. jún. 21. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
most nem értem. azt írod hogy a szüleid etetik. mosst oké hogy akkor amikor te nem vagy ott de ők az egészet elcseszik, ezek után ne sírjanak hogy a kutya kaját lopkod. te pedig ha ott vagy le tudod tiltani és kiköpi a kaját, de az utcán felszedett szemétről nem megy?
2013. jún. 21. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó de végén még is rajtam csattan minden hogy a kutya már megint az asztal tetején járkált. Az utcán is le tudom tiltani az evészetről csak azt szeretném h felé se szagoljon ha ott van a földön.
2013. jún. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!