11/15 anonim válasza:
ZSuzsababa miért kell ilyen marhaságokat írni, hogy 112 kiló? Gondoljál már bele kicsit, miket írsz!
Többieknek, itt a link, ahol részletezve van a súlya is, higyjetek a standardnak a felturbózott hozzászólások helyett:
kan: 50-82 kg, szuka: valamivel könnyebb
Ha ettől több, akkor azt a gazda nyomta a kutyába, én is tudnék 20 kilós tacskót mutatni, mégsem az a standard!! Jó ég...
12/15 zsuzsabazsa válasza:
11-esnek.
Először nézd meg a linket amit belinkeltem az előzőben.
Ha tudnál olvasni oroszul akkor látnád, hogy oda van írva.
Úgy látom te nem tanultál oroszul olvasni.
13/15 anonim válasza:
Anyukám te meg magyarul sem tudsz olvasni! A standardról beszélek! Az, hogy felhízlalnak egy kutyát, az nem azt jelenti, hogy az a normális! Amit belinkeltem, ott van fehéren feketén, hogy annyinak kellene lennie! Az, hogy te ide írod, hogy az adott állat mennyi kiló, az nem azt jelenti, hogy az a normális. Kicsit félrevezető!
14/15 zsuzsabazsa válasza:
Az előzőnek:
A kép fölé ez van írva:
Тибетский мастиф.
[s.pikabu.ru]
Самая большая и самая дорогая собака в мире,ее вес достигает 112кг
Nem én írtam oda.
Van még valami problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!