Tudnátok mondani szívós/igénytelenebb kutyafajtákat?
Szerintem menhelyről kellene akkor kutyát magatokhoz venni, mivel a kölyök kutyákat nem lehet még egyedül hagyni több órára... Sőt, majd csak 3 hónapos kortól lehet 3-4 órára egyedül hagyni őket...
Szóval én inkább keveréket javasolnék, vagy fajta jellegűt menhelyről, fajtamentőktől. Ők tudnak ajánlani egy nyugodtabb, több órára magára hagyható kutyát.
Igen, eszembe jutott a menhely dolog. Majd gondolkodom, mert igazából ahhoz a kutyát jól kéne ismernem. Szóval ahhoz alapos jellemleírást kéne adniuk.
A bassethund-okat pedig nagyon bírom. :) Tényleg arik, meg minden. Azonban tudomásom szerint sok egészségügyi bajuk lehet. Valószínűleg szerintem félig lehetetlen az én igényeimhez, leginkább körülményekhez megfelelő kutyát találni. Édesnek tartom a bassethund-ot, de inkább csak így "jaj de ari", magamnak valami kecsesebb állatot választanék. Bár szerintem ez az ami lehetetlen, ilyen körülményekkel, mert azok a kutyák nagyon mozgékonyak.
Köszönöm azért a válaszokat! :))
talán spániel az nem nevezhető ölebkutyának, vagy snaci vagy
uszkár,persze nem muszály bohócnak nyírni, lehet visszafogottabban is... vagy magyar vizsla, de nagyon sok mozgásra van szüksége mivel vadászkutya, inkább házba valóbb mint lakásba.viszont nem bűzlik úgy mint a bassethaund.beaglet egyáltalán nem ajánlanék.nézz szét menhelyen, ahol alapos leírást tudnak adni, vagy mondani az állatokról...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!