Mért kéne utalni a yorkikat?Engem nem bántottak,téged igen?
2013. jún. 11. 17:37
12/22 anonim válasza:
Lehet, hogy le leszek pontozva, de azért leírom.
Egyet értek avval hogy a gazdák a hibásak azért hogy neveletlen, szobacirkálónak tartják őket. Mert a legtöbbjük (tisztelet a kivételnek) nem kutyának tartja őket, hanem kiegészítőnek mert cukii.
Viszont nekem már annyi rossz tapasztalatom van ezekkel a kutyákkal, hogy akarva, akaratlanul is kezdem őket nem kedvelni, idegesítenek. Már nem úgy állok hozzájuk.. Tudom, hogy ez az én hibám és ők nem tehetnek róla, de sajnos akkor is ez van..
2013. jún. 11. 18:37
13/22 anonim válasza:
Én minden kutyát szeretek.
2013. jún. 11. 20:45
14/22 anonim válasza:
Ha a saját tapasztalataimból indulok ki akkor nem igazán csípem őket. A családban van kettő, a szomszédba egy, egyik szörnyűbb mint a másik. Tiszta idegbajosok mindent és mindig ugatnak, ugyanakkor ha leejtem pl. a kulcscsomóm akkor összerezzenek, szóval nem szimpatikusak. A szomszédomé is ha meglát addig ugat míg hátra nem hívják pedig jóban vagyunk velük. Kifejezetten idegesítő hogy ha kiülök az udvarra olvasni és előre van engedve akkor odajön a kerítéshez és csak ugat,ugat a vékony kis hangján. Ha meg átmegyünk hozzájuk akkor nincs nagy szája, de volt már rá példa hogy a kislányom után kapott mikor szaladt hozzám, illetve az én kezem után is kapott már. Ettől nem gyűlölöm őket,szerintem annyira túl vannak tenyésztve a divat miatt, hogy idegroncs mind (tisztelet a kivételnek).
2013. jún. 11. 21:08
15/22 anonim válasza:
Én szeretem őket, nekem is van egy. Éber, mozgékony, fogékony, tanulékony kutyák, méretükhöz képest elég strapabíróak, semmivel több vagy kevesebb foglalkozást nem igényel, mint bármelyik más kutya, kutyaként kell vele bánni és kutyaként fog viselkedni.
2013. jún. 11. 22:12
16/22 anonim válasza:
A környékünkön rengetek ilyen kiskutya van. Mind idegbeteg....
Van egy hölgynél 3 yorki, póráz nélkül. Válogatás nélkül mennek neki a kisebb-nagyobb kutyáknak, persze fél méterrel elöttük megállnak. Nekünk skót juhászunk van, pórázon viszem és a három kis görcs jön oda hozzánk hörögve. Az én kutyám meg néz, mint borjú az újkapura, hogy most mi van? Finoman megkérdeztem a gazditól, ha odaengedem a kutyámat és ráteszi a mancsukat a fejükre mit szólna hozzá? Hápogott, hogy mit képzelek, felkapta a kiskutyákat és elviharzott. Azóta messziről elkerül, és terjeszti, hogy vérengző fenevad a kutyám.... Na ezért nem kedvelem a kicsi ebeket :)
2013. jún. 12. 10:11
17/22 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen áltolánosítást. Nálunk meg 2 skótjuhász van a kutysulin, mindkettő harapdálja a saját gazdáit, egyikük már több embert is lehugyozott dominanciából, és úgy alapjáraton iszonyat köcsögök. Akkor őket is utálni kéne?
2013. jún. 12. 13:03
18/22 anonim válasza:
Hát én inkább azt utálom aki így elítéli szegény kutyafajtát!Nagyon hűséges fajta!
2013. jún. 15. 19:08
19/22 Dönci91 válasza:
Az első dolog,hogy a Yorki nem öleb...mondjon nekem bárki olan terriert aki nyugodtan fekszik egésznap...olyan nincs!!!a terrierek mind ilyenek a foxi sokkal ugatósabb,éberebb ...vagy a Jack Russel...emberek ezek terrierek csak picik ..ennyi...a gazdáik meg ott cseszik el már bocsánat a kivételnek,de mindent rájuk hagynak és ettől lesznek ők egy igazi kis főnökök...semmi baj nincs a fajtával...és ha mögöttem esne le valami lehet én is megilyednék... :P nekem yorkim van,de minden kutyát egyaránt imádok...szeretnék egy bull terriert venni a Yorkim mellé,és tudom,hogy jól kijönnek majd mert az is csak a nevelésen múlik.a kutyák szeretete nem fajtához köthető...az én kicsi Sellym pl elvan mindennel ami él és mozog a tengeri malactól a macskáig!!! aki nem tudja,hogyan kell megnevelni egy kutyát az tartson halakat XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!