1/22 anonim válasza:
miért utálnánk?
én nem utálom,őket, szerintem aranyosak.
2/22 anonim válasza:
Nem a yorkiet utálom, hanem azokat az embereket, akik miatt odáig süllyedt a fajta, hogy a köztudatban már csak agresszív, egyébiránt pedig semmire sem jó szobacirkálóként szokás megemlékezni róluk.
3/22 anonim válasza:
Én nem utálom őket. Aranyos kis élőlények.
4/22 Fannybaba8 válasza:
Miért kéne őket utálni? Én azokat inkább akik elítélik az egyes kutyafajtákat csak azért mert neki nem olyan van és ezért az a fajta szerintük "szar". Mondd már el nekem miért utálod őket...
5/22 anonim válasza:
"Nem a yorkiet utálom, hanem azokat az embereket, akik miatt odáig süllyedt a fajta, hogy a köztudatban már csak agresszív, egyébiránt pedig semmire sem jó szobacirkálóként szokás megemlékezni róluk."
pontosan szóról szóra ugyanez a véleményem.
6/22 anonim válasza:
Nem utálom őket inkább az ostoba gazdáikat akik plüsskutyának nézik meg ékszernek....
7/22 anonim válasza:
a yorki egy nagyon figyelmes, agilis kiskutya, elég sok mindenre használható. Már a nem agyonszaporitott példányok, és szerintem nagyon szép is. Én kifejezetten szeretem őket.
8/22 anonim válasza:
Nem, frankó kis terrier. Szinte az összes terriert szeretem, amstaffon és pitbullon kívül.
10/22 anonim válasza:
Nem vagyok oda az ölebekert, de ebből a kategóriából szerintem a yorki talán az egyetlen, ami megmaradt "normálisnak". Értem ez alatt, hogy viszonylag értelmes, ügyes, egészséges hasznos kis kutya, nem olyan hajlamos mindenféle idegbetegsegre meg deformaltsagra mint pl a csivava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!