Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek kínzás a kutyának...

Szerintetek kínzás a kutyának panellakásban élni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem 3 is van panelban, csórik, rohadtul sajnálom őket, hogy napi 4szer kimegyünk sétálni, ebből 1, de van, hogy 2 egy órás, itthon meg játszunk, tanulgatunk stb. Komolyan, inkább ki kellett volna raknom őket egy kertbe riasztónak..
2013. jún. 11. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az. És mivel rohadt szadista vagyok, és utálom a kutyákat, ezért 3-at is tartok panelban. Szenvednek is rendesen.
2013. jún. 11. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztalatból mondom, hogy az én kutyámnak egész biztosan jobb a panelban lakni. Egyszer nagy felbuzdulva mikor jobban álltam anyagilag, elköltöztem budára kertesbe, mert majd milyen jó lesz a kutyának. Az a helyzet, hogy simán az lett belőle, hogy először napi 2 séta, aztán már csak napi egy, aztán már nem is mindennap sétáltunk, mert hagyjál békén, kakilj a kertbe.

Mindemellett az én kutyám nincs meg egyedül a kertben, szóval ha 8 órára zártam ki, akkor 8 órát nyafogott az ajtóban, hogy be akar jönni.

Panelban viszont tisztességesen van sétáltatva, nincs kihagyva a séta és velem lehet.

Szerintem kertes házban sokkal jobban elkényelmesedik a gazdi, és a kiskutya akit 1 évesen még sétáltattak 6 éves korára egy kapuban örjöngővé válik az esetek nagy részében.

Tisztelet persze a kivételnek, nekem nem ment a tisztességes kutyatartás kertben, pedig akkoriban vizsgára is készültünk, meg minden.

2013. jún. 11. 17:46
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. :)

Menhelyen önkénteskedek, és el szeretnék hozni majd egy kutyát. De az ismerőseim szinte megköveznek, hogy képes lennék lakásba kutyát vinni. Pedig szerintem nincs ezzel semmi baj.

2013. jún. 11. 17:46
 15/19 anonim ***** válasza:
11es vagyok. Ráadásul ebből kettő beagle. Mekkora szemét dolog a vadászkutyákat bent tartani, fujfuj..
2013. jún. 11. 18:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok.

rendes tartás mellett bizony jobb panelban a kutyának mint kertben.

Az én kutyám hétköznapokon 3-4 órákat sétál,hétvégén meg gyakorlatilag egész nap.

És gondoljuk csak végig. Egy kutya napi 14-16 órát alszik. Tehát marad 8-10 amit ki kell tölteni. A fele meg is van a sétával. A másik felében meg nem egyedül unatkozik a kertben, hanem velem van, lát, érez, bújik vakartatja magát. Szerintem ez sokkal jobb.

2013. jún. 11. 20:32
 17/19 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Maximálisan megfelelő valóban egy nagy hatalmas kert vagy egy birtok lenne, de mivel ez nem adatik meg, csak a gazdagoknak meg néhány vidéken élőknek akiknek tényleg jó nagy kertjük van.

Nekünk csak a panel jutott így ebben a közegben kell élnünk a kutyáinkkal.

Nem merészség azt állítanom, hogy a kutya és gazda közti kapcsolat jobb és szebb és tartalmasabb, mert a kutya közvetlenül velünk él a lakásban.

A kutyáink jobban megismer minket, és mi is őket.

2013. jún. 11. 22:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

megfelelő körülmények között? rendszeres foglalkozással? NEM.

tudok olyanról, aki három bordert tart panelban és köszönik szépen, nagyon jól megvannak.

2013. jún. 11. 23:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, de meg kell választani a fajtát (típust).
2013. jún. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!