Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom meggyőzni az...

Hogyan tudom meggyőzni az Anyukámat?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutyát, csak anyu nem engedi. Igazából ő is beleegyezne csak az a baja,hogy bepisil, bekakil éjszaka (ha pl. én nem ébredek fel hogy kivigyem). Vagy amikor én suliban vagyok akkor is ugyanezt, és akkor "beleül" a szag az szőnyegbe vagy ilyesmi

Amikor én itthon lennék folyton vinném sétálni, reggel mikor felkelek suli előtt, majd suli után,délután, este hosszú sétákra,és ha "kikell" mennie. De amikor napközben történnek balesetek akkor ő nem tudná feltakarítani (mert csavarok vannak a térdébe, a gerincét 8x műtötték már), de én mikor hazaérnék rögtön feltakarítanám.

Menhelyi kutyus lenne, szóval már nem annyira pici ( majdnem 1 éves)

Hogyan tudnám meggyőzni őt? Kérlek, csak értelmes válaszokat. Előre is köszönöm.

2013. jún. 11. 12:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem már két állatot sikerült kikönyörögnöm.Mondjk szobakutyát még nem kértem (a kutyánkat eleinte csak a konyhába engedtük,de őnagysága most csak úgy jár kel,és jelzi,ha ki kell mennie.:))

Az is lehet,hogy anyukád még nem áll készen új kutya fogadására.

Mint a kutyus (aki mellesleg ennivalóan cuki) adatlapján is szerepel,szobatiszta,és javasolt lakásban tartani.

Ez már két érv.Ha te gondoznád,az is érv.Ha takarítanál utánna,az is érv...csak így tovább,gyűjtögesd az érveket.Aztán rájön anyukád,hogy kész a család az új kutyára,te pedig biztosan jól gondját viseled majd.

2013. jún. 11. 15:32
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkineka biztató kommenteket :)

Szerintem anyukám megfogja engedni, egy "kis" könyörgés után :)

2013. jún. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!