Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Klikkeres tanitásról mi a...

Klikkeres tanitásról mi a véleményetek? Nektek bevált?

Figyelt kérdés

Segitségével meglehetne tanitani a kutyát, hogy sétánál láb mellett jöjjön, vagy laza pórázon? Nem durván húzó kutyáról van szó,de a póráz mindig feszes.

Mit kell erről a módszerről tudni? Alkalmazása?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. jún. 10. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segitséget, akkor alkalmazni fogom mindenképp! És nálatok kb. mennyi idő volt mire látszott a hatása?
2013. jún. 14. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Már az első ilyen séta közben látszott a hatása, néhány nap múlva tökéletesen közlekedett mellettem. :)
2013. jún. 14. 17:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltuk mi is, a kisebb nagyon gyorsan felfogta, hogy igazodnia kell hozzám és csak néha ment előre, de többnyire jött mellettem és nem húzott. A felnőtt kevésbé húzós de nála is kipróbáltam, mert azért ő is előre megy feszes pórázzal csak nem húz tovább, ő kicsit nehezebb diónak tűnik, de majd gyakorlok még velük. Köszönöm szépen ezt a tanácsot, szerintem nekem is befog válni, nagyon hálás vagyok!!
2013. jún. 14. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!