Nyílt orrsérülés. Ötletek holnapig?
Figyelt kérdés
Labrador kutyámmal sétáltam a minap, és egy kerítéshez húzott oda ahol kettő németjuhász volt benn. Pont kifért az orr részük, ugye a szájukkal együtt..A kutyám odament haverkodni az egyik németjuhász pedig megharapta az orrát olyan szinten, hogy a két orrnyílás között szétnyílt..Holnap reggel 8ra tudok leghamarabb menni orvoshoz. Addig mit csinálhatnék vele?2013. jún. 9. 22:14
1/6 anonim válasza:
Semmit.Mondanám,a betadint,de úgyis lenyalja.Valahogy fertőtleníteni kellene,de nagyon rossz helyen van.Esetleg többször bekenni,valamit ér talán.
2/6 anonim válasza:
Betadine és lehetőleg ne nyalogassa sokat.
3/6 anonim válasza:
Ezzel állatorvos sem nagyon fog tudni mit kezdeni, majd összeforr neki. Meg lehet próbálni Betadinnal bekenni, de úgyis le fogja nyalni.
4/6 anonim válasza:
Betadinnal többször kend be és próbáld megakadályozni egy kis ideig legalább, hogy odaérjen a nyelvével. Nekem az egyik kutyámnak késsel felülről lefelé ferdén belevágtak az orrába. Én is csak betadinnal kezeltem. A kenőccsel. Úgy összeforrt, hogy csak én láttam a forradást egészen közelről.Persze, egy gyulladáscsökkentő sosem árt a dokitól.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon aggódom érte, rossz így látni :(
2013. jún. 9. 22:44
6/6 anonim válasza:
Kerítéshez pedig ne vidd oda a kutyádat. Haverkodjon bárhol, ahol alkalom adódik közös játékra, de házat őrző kutyánál csak az ismerős a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!