A dalmatát télen sehogyan sem lehet kint tartani?
Inkább mondj le a kutyáról, amíg el nem költözöl otthonról és a magad ura nem leszel.
A kutya ott érzi jól magát ahol a gazdája van. Nem kell egy ágyban aludni vele, vagy 10 ezreket költeni a fekhelyére. De egy légtérben egy takarón, vagy a szőnyegen fekve a sarokban jobb neki ha te is ott vagy.
Az elsőnek igaza van. Próbáld ki azt a szigetelt kutya házat -8-10 fokban, egy száll pulcsiban. Kb annyit ér a dalmata bundája.
Keress rá a fajtája jellemzésére a neten. Fázós, könnyen betegeskedő kutya fajtának írják le. Mellesleg remekül karban tartható szőre van a lakásban tartáshoz.
Ne értsd félre kérlek. Nem téged akarlak bántani, de ha a szüleidet nem tudod meggyőzni, inkább ne legyen kutyátok.
Az én dögöm most is itt fekszik az író asztal alatt a lábamnál. És remek érzés amikor oda bújik hozzám tv-zéskor. :-)
Szia. 2. vagyok.
Az előttem lévő teljesen jól írja. Rengeteg takarítással és ágynemü cserével jár a benti kutya, (nekem 2 van) Viszont aki kint tartja, az többek között az ilyen cuki sztorikról is lemarad.:
(Bocs a helyes írási hibákért, telóról voltam amikor anno ezt a kérdést kiírtam.)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3675973-kutya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!