Mi a jó abba ha valaki sok kutyát tart? Minimum 2nél több kutyája van valakinek pl.4. abba mi a jó?
nekünk vannak tanyasi rokonaink és ők tartanak sok kutyát, de ott az az ok, hogy mindegyik kutyának más a dolga :) tehát az egyik segít az állatokat hajtani, a másik véd, a harmadik jelez.. stb :) ráadásul ott elég sokszor előfordulnak lopások, ezért szükség van a megfélemlítésre is.
de pl előfordul, hogy egy állatorvosnak vagy állatvédőnek nagyon sok állata van, gondolom sokszor azért mert örökbe fogadja, nincs szíve menhelyre vinni.
Nekem 2 állandóm, és egy ideiglenesem van, remélem, így is ér:)
Nem tervezett 'gyerek' volt egyik sem, hanem utcai szerelem. Akkoriban nem is volt olyan az életvitelem, hogy legyen időm, de egyszerűen megváltoztattam. Hétvégente bulizás helyett kutyasuliba járok, külföld helyett pedig itthon maradtam.
Számomra a sokszínűségük, a különböző jellemük a csodálatos, hogy minddel mást lehet csinálni. A huskym el tud kísérni bringa mellett futva anyuékhoz 15 km-re, úgy hogy közben nem állunk meg, és végig lohol, majd negyed óra múlva jön kuncsorogni, hogy mikor megyünk sétálni:D A kis keverékem egy munkamániás majom, igazi stréber, imád nekem megfelelni, labdázni, dolgozni, és nagyon gyengéd és barátságos gyerekekhez és idegenekhez. Az ideiglenesezés pedig azért szuper, mert mindig más természetű kutyákat ismerhetek meg, és mivel egyszer szeretnék kutyakiképző lenni, így nem árt a tapasztalat:)
Én nem tudnám elképzelni, hogy egy kutyám legyen, annyira jó ez a falka-érzés, ezt egy kutya nem tudja megadni.
Az állandóimmal aktívan sulizunk, tanulunk, az ideiglenesemmel csak így hobbiszinten alapdolgokat, de minden kutyám igényei ki vannak elégítve. Tervezek még egy állandó kutyát: egy orosz fekete terriert (hacsak bele nem szeretek egy menhelyibe addig), és az ideiglenesezést is tovább szeretném folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!