Milyen kutyát ajánlotok 90 nm-es bérházba? Ha lehet képpel együtt írjatok.
De mivel én nem bichont ajánlottam, én nem is veszem őket számításba :D
Azoknak napi 4 séta is kell.
Egy bolognese sem lehet túl boldog összesen 40 perc sétával :P Azért, mert kicsi, nem csak eü-i sétákra van szüksége!
Kérdező: ha nincs konkrét elképzelésed fajtát tekintve, a menhelyeken kérdezősködjél, tuti, hogy tudnak a számodra megfelelő kutyát adni!
Little Red mindig is okoskodott, ez nem újdonság. Na mindegy.
A kis kutyának ugyanúgy kell az agyi lefárasztás, a foglalkozás, tanítás, más kutyákkal való találkozás stb.
Egy nagy kutyának pedig szintén nem túl egészséges, hogy mindig 12 órát kell visszatartani pisit, kakit. Napi 3 séta nekik is jár, még ha abból egy vagy kettő csak pisi kaki.
Mi kertesházba lakunk ugyan, de a kutyák bent vannak a házba. Reggel munka előtt ki vannak engedve a kertbe félórára. Délután kicsit edzünk velük/sportolunk valami minimálisat. És este van csak sétánk.
Hétvégén meg kint van az egyik velem a kutyasulin, a másik meg barátnőmel a lovardában reggeltől késődélutánig.
Tökéletesen boldog mindkettő.. ennyitől. De tényleg sok mindent számításba kell venni. a kutya mértétől az energiaszintjéig, hogy kiegyensúlyozott kutyád legyen.
Alomból nem kapsz ingyen kutyát.. és nem is ajánlom ha nincs pénzed. Akkor már inkább egy nyugisabb menhelyi keveréket ajánlanék. Valami rotimix. Esetleg Amerikai bulldog ha tetszik
Miért is csalódtál bennem? H a bologneset nem veszem számításba vagy mi?
Palikee, te se vagy épp "nem szólok bele semmibe" típus. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!