Miért nevezik a német juhászkutyákat a kutyák királyának?
Nem tudom ki nevezte a kutyák királyának a németjuhászt, mondjuk nem is érdekel felőlem mindenki azt mond amit akar egyéni vélemény. Viszont azért ne essetek már tévedésbe, Németországban sem különbek a németjuhászok semmivel, ugyan úgy vannak rossz tenyészetek mint itthon, max a szaporítók száma jóval kevesebb. Egy német sráccal beszélgettem erről, mert én is csak a szépet és a jót hallottam az ottani németjuhászokról de mikor rákérdeztem hogy ez igaz-e csak nevetett egyet.
Egyébként 3 részre vált már ez a fajta sajnos: sport, munkakutya és küllem vonalakra. Az egészséges kutyák száma a munka és sport vonalon jóval nagyobb a küllemhez képest, mivel az első két vonalon semmire sem megy az ember a kamu szűréseivel, mert ha beteg a kutya nem lehet vele dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!