Gondjaim akadtak a kiskutyámmal. Mit kéne tennem?
van egy 5 hónapos kutyusom.lakásban van.nagyon okos,értelmes,szófogadó,jó kutya.amíg bent van.....
ha kimegyünk sétálni,nem érti az ülj,ide,parancsokat csak ha többször mondom.elengedni nem lehet,mert nem jön vissza.tudom játékos és játszik,de kéne engedelmeskednie kint is.nem?ha másik kutya vagy gyerek van a közelében,elveszti az eszét.sokat játszok vele,focizunk botozunk.3 óránként lemegyünk mivel tudom neki erre szüksége van.nekem meg van időm sajnos.mit tegyek?
Nem tudom hol laksz, olyan 5-7 ezer forint havonta.
Vidéken olcsóbb, pesten drágább
Miért ajánl rögtön mindenki kutyasulit?
Ha régen is meg tudták az emberek nevelni a kutyájukat, most is meg kell tudniuk! Kipróbáltál egyáltalán minden szóbajövő módszert? Még csak 5 hónapos! Ne várja el mindenki, hogy majd mindent a szájukba rágjanak! Olvashatnál esetleg szakirodalmat, megkérdezheted a nagyszüleidet vagy a szüleidet( tuti, hogy nagyapádnak volt kutyája) ők is segíthetnek. Először neked kell megpróbálnod, mielőtt kidobsz 21000 Ft-t az ablakon!
Nem rosszból írtam, amit írtam, aki megsértődött, bocsásson meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!