Ha kutyasuliba megyünk, hány évesen kell lenni minimum ahhoz, hogy én vezethessem a kutyát?
Figyelt kérdés
A szüleim ott lennének természetesen.2013. jún. 3. 21:49
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem nincs korhatár. Én 12-13 évesen már kutyasuliztam. :D
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem sem szabják meg, de azért kérdezz rá a suliban is, ahova járni fogsz.
3/5 anonim 

válasza:

szerintem sincs megszabva, mondjuk lehet egy 4-6 éves gyerek nem biztos h megtud tanítani egy nagy testű akartos kutyát a feladatokra :) de hallottam olyan (pont a kutyasuliba) hogy az egyik kutyásnak a lánya ha jtászik a szobájába és bejön a kutya a kislány szobájába ő rászól, és a kutya első szóra kimegy a szobából, érti h mit akar a kislány.
Elég fura, azt mondják azért mert a kis gyere még nem pici szőrmóknak tekinti a kutyát, vagy gyerek pótléknak hanem egy kutyának :)
Hány éves vagy és milyen kutyusotok van? Melyik suliba akartok járni?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
11 éves vagyok, de mire elkezdjük lehet hogy 12 leszek, mert még kell rá gyűjtenem. Közepes testű, 1 éves keverék kutyánk van, és Gödöllőre szeretnék majd járni vele.
2013. jún. 4. 15:09
5/5 A kérdező kommentje:
A Kutyasport Központba.
2013. jún. 4. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!