Szerintetek szép kutya az ausztrál juhászkutya?
Figyelt kérdés
Nekem évek óta a kedvenc fajtám,de elkeserít,hogy a szüleimnek,családtagjaimnak nem tetszik.Még a black-tri csak-csak,de az örök kedvencem,a blue-merle abszolút nem jön be nekik,a kék szemtől a hideg rázza őket(tudom,van barna szemmel is,de nekem előbbi a régi favorit)Ti hogy vagytok vele?A világkiállításon rengeteg volt,mindenhonnan azt hallottam,,milyen gyönyörű kutyák",sokan még a fajtát sem ismerték,mindenféle,,farkatlan"kutyának titulálták,de elismerték,hogy szépek.Érdekel a véleményetek,szerintetek küllemre milyen kutyák.(Jellemre nagyszerűek,ezt családtagjaim is elismerik)2013. jún. 3. 13:41
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :) Immár 3 hónapja vagyok egy blue-merle, borostyán szemű aussie gyerek határtalanul boldog tulajdonosa...:) És azt hiszem, mondanom sem kell, hogy hihetetlen intelligenciája, gyönyörű kis pofija, különleges megjelenése, imádnivaló jelleme egyaránt a család kedvencévé tette a kis ördögfiókát :) Úgy ahogy van, csodájára jár mindenki, a család pedig egyenesen odáig van érte - már most visszájára fordult az egész blue-merlétől való idegenkedés is, napi szinten hallgatom, milyen különleges, gyönyörű színe van :)
2014. nov. 9. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!