Boxer felvezetésével kapcsolatos kérdések?
Figyelt kérdés
Amikor már lementek az alakzatok néha szoktak egy körbe állni és akkor néhány boxert elkezdenek acsarkodtattni egymásra ez mire jó?2013. jún. 2. 18:36
1/3 anonim válasza:
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy így a kanok jobban kihúzzák magukat, bár ezt én eléggé gusztustalan dolognak tartom. Ha az ember kiállításra megy a kutyájával, akkor legalább olyan szinten nevelje meg, hogy a többi kutyára ne jelentsen veszélyt. Mi van, ha elszakad a póráz, vagy elejti a pórázt a gazdája?
2/3 anonim válasza:
A pihent agyúak kitalálták, hogy ilyenkor feszül be szépen a kutya. Így mutatja meg a legszebben magát.
3/3 zsuzsabazsa válasza:
Azt, hogy szebben mutassa magát azt máshogy kell elérni.
Nem normális dolog főleg kiállításon egymásra acsarogtatni a kutyákat. Egy ilyen helyen szerintem visszatetsző is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!