Ez igaz lehet? Adhatok neki cólát?
Figyelt kérdés
"Ha úgy látjuk, hogy kutyánk alultáplált, nem jól hasznosítja a táplálékot, (nem fejlődik megfelelően, túl sovány, túl sok vagy túl lágy a széklete) első lépésben végezhetünk egy béltisztító kúrát, melyet hasmenésnél, bélfertőzésnél is alkalmazhatunk: öntsünk a kajájára 1 dl szénsavtalanított colát/10 ttkg/nap, 3-4 napon keresztül – ezzel fertőtlenítjük a bélrendszert."
Innen szedtem: [link]
2013. jún. 1. 20:12
11/11 anonim válasza:
nekem a kóla bevált mindig rosszullétre :) a kutyámnak mondjuk nem adnám szerintem... de nem feltétlenül mondanám azt sem, hogy ártalmas lesz neki. a kóla nagy mennyiségben mérgező, mint minden más. egy decitől nem feltétlen lesz baja szerintem. arról nem is beszélve, hogy egy sima antibiotikumban is mennyi olyasmi van amit ha tudna az ember nem is venné be. meg rengeteg kajában amit napi rendszerességgel fogyaszt sok ember. szóval gyógyszerként egyszeri alkalommal talán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!