Jó a heti két-három séta?
a kutyáid nyugodtak, jólneveltek? esetleg ha elmegy valaki a házatok előtt ugatnak mint a veszedelem?
ha az első kérdésre "nem" a másodikra pedig "igen" a válasz akkor bizony nem elég.
utolsó, én így értelmeztem a kérdezőt: sétáltak a kutyájával, elmentek egy kerítés előtt nyugodt tempóban, a kerítés mögött valószínűleg nem sétáltatott kutyák elkezdtek ugatni, és a tulajdonos a kérdezőre szólt rá, hogy haladjon, mert felébred a gyereke. Én ilyen esetben mindig visszaszólok, felháborítóan udvarias hangnemben, hogy amíg az utca közterület, és az én kutyám egy hangot nem ad ki, addig egy szava se lehet.
Kérdező, sajnos nálunk is így van, amikor sétálni megyünk, csak ilyen utcákon jutunk ki, de ez ne érdekeljen titeket. Ha minden nap ráérsz, akkor menjetek, ez jót tesz neked is és a kutyáknak is.
7-es! Igen így értettem :)
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld pacsi! :D
Én a napi 1-2 sétát jobbnak tartom. De kinek hogy...
A kutyasétáltatókat sok helyen nem szeretik sajnos, nekem is léptem nyomon beszólnak, hogy menjek már, mert ugat a kutyájuk. Újabban csak annyit szoktam mondani, hogy "Na ne mondja! Majd akkor szóljon, ha nyávog!". De a kedvemtől függ. Fordított helyzetben én a saját kutyáimat csitítom, nem pedig a kutyasétáltatókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!