Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi az esélye, hogy vmilyen...

Mennyi az esélye, hogy vmilyen fertőzést elkapok a palota pincsimtől, ha egy ágyban alszom vele? Arra figyelek, hogy a lábamnál feküdjön.

Figyelt kérdés
2008. jún. 19. 12:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem sosem jutott el az agyamig, hogy egy épeszű ember hogy képes a tiszta ágyneműbe állatot engedni. A kutya nyalja a se**ét, meg mindenét, ami aztán a szőrére kerül, az ember simizi és aztán azt sem tudja, mi kerül a kezére, testére, akárhova. Félelmetes számomra, ne haragudjatok, de szerintem gusztustalan dolog egy ágyban aludni egy állattal. Nyeled a szőrét, a mocskos kis fenekét ráteszi a párnára, ahova a fejedet hajtod. Szerintem ha ráülsz Te Magad a párnádra, azután sem szívesen tennéd oda valakinek a fejét, hát még egy kutya feneke után... A szeretetet máshogy is ki lehet fejezni az állat iránt.
2009. aug. 7. 23:36
 12/13 anonim ***** válasza:

előttem szólónak: tartsd meg a véleményed :)

a kérdezőnek: szerintem semmi bajod nem lesz tőle én minden nap a pincsimmel alszok és sose volt semmi bajom tőle pedig a fejemnél alszik mert a párnán szeret aludni :D Ha egészséges a kutyád nem bélférges akkor semmi bajod nem lesz tőle. Ha meg a lábadnál fekszik akkor meg főleg nem.

Ez most olyan hogy ha egyszer ráviszi a bacikat vagy bármit a szőrére akkor azt ugyanúgy el tudod kapni tőle simogatással ha nem az ágyadba fekszik. Már pedig olyan gazdi nincs aki sose simogatja a kutyáját (vagy ha igen akkor annak nem való kutya)

2009. dec. 26. 15:33
 13/13 anonim válasza:
57%
Undorító, tedd a fejedhez a kutyát, miért nem nyalod ki egyből a fenekét?
2010. febr. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!