Kaphat e valamilyen fertőzést/ill Én kaphatok e valamilyen fertőzést? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy kedd délelőtt elpusztult az egyik macskám és eltemettem lent a kertben másnap délután a kutyám kiásta és előrehozta aztán megint eltemettem!
A kérdésem az lenne, hogy így elkaphat e a kutya valamilyen fertőzést ill. ha megsimogatom a kutyát én elkaphatok e valamit így!
ui.: Mit tehetnék hogy többet ne csináljon ilyet a kutya?
Kicsit morbid a sztori elnézést a gyengébb idegzetűeknek!
2010. okt. 14. 12:23
1/2 anonim válasza:
Sajnálom a cicust. Viszont jobb lenne olyan helyre temetni, ahol a kutyád nem éri el.
Egyébként attól biztosan nem kapsz el semmilyen fertőzést, ha a kutyát megsimogatod. Szerintem a kutyád se kapott el semmit.
2/2 A kérdező kommentje:
csak sajna elég pici a kertünk, a kutya pedig szeret ásni nem tudom leszoktatni róla és hát elég nagy lelki megpróbáltatás volt ez számomra mivel nagyon szerettem a cicát! most tettem a "sírra" egy autógumit úgy döntöttem majd ültetek bele virágot!
2010. okt. 14. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!