Julianna24 kérdése:
Lehet a kutyám kb.1 perces aktustól vemhes?
Figyelt kérdés
Tényleg csak egy percre beleptem az istállóba,és mire kinéztem a kan mar rajta volt a kis szukámon,és mivel megijedtek összeragadtak próbáltak külön válni. Szóval ez az aktus,olyan 1 perces lehetett. Lehetséges hogy,vemhes lett ilyen rövid idő alatt?2013. máj. 31. 21:12
21/24 anonim válasza:
Azt elmondod hogy mennyi idősek és milyen fajták? Milyen méretű például a kan és a szuka?
22/24 A kérdező kommentje:
Miert,vennek el a kis kolykok mas kutyak eletet?azert,mert nem fogadok tobbet orokbe?Hat amugy sem akartam mar tobbet kihozni.
2013. jún. 1. 17:12
23/24 anonim válasza:
Születik nálad X kölyök,ebből megtartasz valamennyit,lesz Y számú gazdikereső.
Jön Gipsz Jakab,aki kutyát szeretne hobby célra és választ a nálad született kölykök közül.Ha ez az alom nem lenne,jó Gipsz Jakabunk mivel pénzt kiadni tenyésztőnek kutyáért nem akar,szépen elballagna a legközelebbi gyepire,fajtamentőkhöz,menhelyre stb.és ottani alomból választana kölyköt.Akkor mindjárt két életet mentene:az általa befogadott kölyökét és azét a kutyáét,aki az így felszabaduló helyre jöhet mondjuk az utcáról.Kezd letisztulni a kép?
24/24 anonim válasza:
Éppen mert városban nem csak panelházak vannak,ugyanúgy ki van téve a vemhesség veszélyének a kutya.
És elárulom,hogy 40 évet húztam le sajnos Pesten,utána sikerült végleg eljönnöm onnan egy kis faluba.Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!