Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet a kutyám kb.1 perces...

Julianna24 kérdése:

Lehet a kutyám kb.1 perces aktustól vemhes?

Figyelt kérdés
Tényleg csak egy percre beleptem az istállóba,és mire kinéztem a kan mar rajta volt a kis szukámon,és mivel megijedtek összeragadtak próbáltak külön válni. Szóval ez az aktus,olyan 1 perces lehetett. Lehetséges hogy,vemhes lett ilyen rövid idő alatt?
2013. máj. 31. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez jutott eszembe.Van épp elég felesleges kutya.Épp most mérgeztek meg egy alom babakutyát,majd még élve konténerbe dobták,hogy esélyük se legyen.És millió ilyen alom születik ebben az időszakban.
2013. jún. 1. 13:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Na hat akkor belehet fejezni az okoskodást,hogy hány kutya van menhelyen,meg almok döglöttek meg. Elmondanám jelenleg 2 kutyám mind a kettőt az altatás elől mentettem meg.A következő hoztam egy olyan lovat aminek kiálltak a bordai ,szörnyű helyen volt.3 állat eletet mentettem meg,okoskodni nem kell,mindenhol latom szegény meg ilyenek tele van írogatva minden,de csak ír,meg engem oktat,okoskodni én is tudok.Nem rám kell mondogatni utolsó kommentelo,menj el te a menhelyre és vigyél haza egy kutyát ,mert én mar voltam.Nem fogadhatok orobe én mindent.Mindig van ilyen,az ember kérdez valamit és mást beszel,szónokol,mint a politikusok,nagy szavakból mar láttunk eleget.
2013. jún. 1. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Mind nagyon szép,amit leírtál,de akkor most mégis miért állsz be azoknak a sorába,akik miatt te (is) menhelyről hoztál kutyát?

Ha születik 6-7-8-9(?) kiskutya,mindenek találsz gazdit(vagy megtartod mindet??),annak ellenére,hogy TE láttad,hogy mennyi menhelyes kutya van?

2013. jún. 1. 16:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Ja es azért nem ivartalanítottam,mert eddig varosban laktunk,és szoba kutya volt,esélye se volt annak,hogy ilyen történjen,ha most valóban vemhes és megellik minden tüzelésnél tablettát fog kapni,egyébként nem azért kérdeztem mert el kell tüntetnem a kis kölyköket,mert hogy ha így van nagyon örülök neki.meg 2- 4 kutyát eltudok látni,nem is adnám senkinek,ahogy az emberek a kutyákkal bánnak manapság.
2013. jún. 1. 16:47
 15/24 anonim ***** válasza:

És ha mondjuk születik 8?Ne hidd,hogy könnyen el tudod őket ajándékozni.

Most hirdetek egy csomó babakutyát,még csak érdeklődő sincs rájuk.

Ismerősömnek lakásban tartott kutyája van,és jé,a futtatón beugrott hozzá egy kan és meg is volt a baj.

A fogamzásgátlóval szépen tönkre tudod tenni a kutyád hormonháztartását és később hajlamosabb lesz daganatos megbetegedésekre.

Mi a gondod az ivartalanítással?

2013. jún. 1. 16:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja és szaporítótól mentett IVARTALANÍTOTT két felnőtt szukám van.
2013. jún. 1. 16:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

istenem legalább ne kamuzznál...

menhelyes kutyám van, városban (panelban!!!!) lakok mégis ivartalanítva van a kutyám.. és még mindig olcsobb mint az ultrahang az oltások chipezés és tápok a kölyköknek és az orvosi költség ha komplikáció lép fel!

és attól hogy vemhes még lehet ivartlanítani és nem kell tüzeléskor tabletázni a kutyát ami a 16 éves élete során is bőven több lesz mint az ivartalaníts... arról nem is beszélve hogy minden tüzeléssel növeled a rákos megbetegedését...

és ráadásul még csak ki sem lettél oktatva csak megkérdezték (kérdeztem) hogy miért nem ivartalanítod a kutyust ahelyett hogy hagyod elleni....

de te egyből okoskodásnak veszed.... tipikus buta ember viselkedése

2013. jún. 1. 16:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Igen ,mind megtartom,nyugodt lehetsz felőle,ez a kis kutya a férjem meg közöttem alszik az agyban,a tányéromból eszik.Annyi szeretet ad,amire ember nem képes,hol adnám mar kölykeit mindenfele embernek.Ne,akard be magyarázni,hogy én is olyan vagyok,mint mindenki...
2013. jún. 1. 16:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha ennyire imádjátok,miért teszitek ki egy vemhességnek,ellésnek,alom felnevelésének+éveken át fogamzásgátlónak?

A műtéttől félted?és ha császározni kell vagy később egy méhgyulladás miatt SOS életmentő műtétben ivartalanítani?

A kölykökkel még van egy "apró"gond:minden nálad született kölyök egy már menhelyen vagy gyepin élő kutyától veszi el az élet esélyét.Ugye ezt nem kell külön elmagyarázni?

2013. jún. 1. 17:09
 20/24 A kérdező kommentje:
Te figyeljél mar ide,a varosba csak panel házak vannak?Akkor te is nagyon értelmiségi lehetsz. Egyébként egy kérdésre kertem választ,nem másféle okoskodásra voltam kíváncsi. Mert nem lehet ugyanúgy a kérdésre válaszolni,mint ahogy a többi 6 ember tette?Szerintem menj aztán oktasd a családodat,hogy mi merre.....
2013. jún. 1. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!