Miért nem csinál meg egy trükköt sem?
Lehet, hogy már otthon nincs kedve hozzá/nem igényli?
Vagy máshogy dolgozol vele a suliban?
Próbáld meg más jutalommal(gondolom ételt kap jutalomként) ha eddig mondjuk virslit kapott, akkor most kapjon sajtot, vagy valami teljesen más szagú dolgot.
Lehet, hogy akkor szívesebben csinálná.
Én amúgy annyit nyüstölném, míg nem csinálja, nekünk is volt olyan, hogy pár napig nem akart semmit csinálni, de én akkor s mentem ki hogy próbálkozzak a gyakorlással, de ő mindig hanyatt vágta magát, és úgy nézett engem, ezért próbáltam felpörgetni, kötél játékkal, labdával, egy kis kergetőzéssel, és miután jól felhúzta magát, utána már csinálta amit kérek.
Vagy még azt is megpróbálhatod, hogyha elmered engedni idegen helyen pórázról, akkor menj ki vele egy olyan helyre, ahol nem nagyon járkálnak autók, engedd el, és próbáld meg ott. Én is szoktam, hogy kiviszem a határba, és ott is gyakorlunk, ez már csak azért is jó, mert megtanulja, hogy nem csak otthon kell csinálni, amit kér a gazdi, hanem máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!