Menhely kérdés (többi lent)?
Itt a bizalom hiányáról van szó. A menhelyek szeretnek saját szemükkel meggyőződni, hogy a kutya hova kerül és alkalomadtán és örökbefogadás után kimennek vagy kiküldik egyik emberüket. A probléma ott van, ha az illető nem a szomszédban lakik és számukra nehezen megoldható, hogy oda elmenjenek utólag látogatóba. Én is láttam több menhelynél, hogy 30-50 km-nél távolabbra nem hajlandóak kutyát adni. Ne keseregj ezen, hanem kérdezz rá, hogy probléma-e távolság. Én már egy menhelynél rákérdeztem, és képzeld őket nem érdekli az ország melyik sarkában lakom. Ők a Német juhász fajtamentés Gombán! Tudom az emberek nem szívesen utaznak nagy távolságot egy kutyáért, de ki tudja, lehet ott várja álmai kutyája!
Őszintén megvallva engem is kicsit zavar, hogy olyan kikötéseket tesznek, amiről én nem tehetek (a lakhelyem) és emiatt zárnak ki az örökbefogadásból. Annyi állatvédő szervezet van ebben az országban, hogy ihaj és közben nem tudják/akarják megoldani ezt a problémát. Miközben mindenki azt mondja, írja hogy a kutya várja az álom gazdit.
Én meg mondhatnám, hogy az álom gazdi örökbe fogadná a számára álom kutyát, csak az állatvédők megvédik tőlem, aki örökbe fogadná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!