Hogyan oldjátok meg munka mellett a kutyatartást?
Panel lakásban él a kutya,a gazdi dolgozik hétfőtől péntekig napi 9 órát. 9órán át egyedül hagyjátok benn a lakásban a kutyát? Nem hosszú azaz idő pisilés szempontjából? MÉg akkor is ha munka előtt le van mozgatva és pisilt.
Vagy elviszitek panzióba? Hogyan oldjátok meg?
Reggeli sétánál kifejezetten figyelek arra, hogy a hólyagja teljesen kiürüljön, simán kibír ennyit napközben (nagytestű kutyám van).
Hétvégén van, hogy ő is tovább alszik (velünk együtt), előfordul, h 12 óra telik el az esti és a reggeli séta között és így is én keltem fel és még ekkor sem kell neki annyira, h jelezze, h dolog van!
Sokszor jöhet velem az irodába, de nem szeretem mindig hozni, kell neki a nyugalom, az egyedüllét, a pihenés is.
Gond nélkül kibír 9 órát, sőt többet is.
Persze nem szabad elfelejteni, hogy felnőtt kutyáról van szó és 5 éve összeszokott páros vagyunk, kiskorában persze nem mindig volt ilyen egyszerű a helyzet.
3 műszakban járok barátommal együtt, indulás előtt egy negyed órás séta (ha délutános vagyok, akkor ilyenkor van a hosszú séta), melú után egy rövid séta majd egy kis pihenés után a hosszú séta. Igyekszem ügyelni arra, hogy 9 óránál többet ne kelljen tartogatniuk, ha szabadnaposok vagyunk, akkor előfordul kicsit több (11-12 óra), de ez sem szokott problémát okozni.
Hamarosan munkahelyet váltok, olyan melóm lesz, hogy 12 óra plusz 4 óra utazás 2 napig, majd 2 nap szünet. Melónapokon barátom fog a kutyákkal foglalkozni, szabadnapjaimon pedig én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!