Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan oldjátok meg munka...

Hogyan oldjátok meg munka mellett a kutyatartást?

Figyelt kérdés

Panel lakásban él a kutya,a gazdi dolgozik hétfőtől péntekig napi 9 órát. 9órán át egyedül hagyjátok benn a lakásban a kutyát? Nem hosszú azaz idő pisilés szempontjából? MÉg akkor is ha munka előtt le van mozgatva és pisilt.

Vagy elviszitek panzióba? Hogyan oldjátok meg?

2013. máj. 31. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli sétánál kifejezetten figyelek arra, hogy a hólyagja teljesen kiürüljön, simán kibír ennyit napközben (nagytestű kutyám van).

Hétvégén van, hogy ő is tovább alszik (velünk együtt), előfordul, h 12 óra telik el az esti és a reggeli séta között és így is én keltem fel és még ekkor sem kell neki annyira, h jelezze, h dolog van!

2013. máj. 31. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt kutyánál egyáltalán nem hosszú. Hétvégén, amikor nagyon elalszom, előfordul, hogy 13-14 órán át nem viszem le. Egyáltalán nem zavarja, még csak nem is pisiléssel kezd amikor leérünk.
2013. máj. 31. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor jöhet velem az irodába, de nem szeretem mindig hozni, kell neki a nyugalom, az egyedüllét, a pihenés is.

Gond nélkül kibír 9 órát, sőt többet is.

Persze nem szabad elfelejteni, hogy felnőtt kutyáról van szó és 5 éve összeszokott páros vagyunk, kiskorában persze nem mindig volt ilyen egyszerű a helyzet.

2013. máj. 31. 15:08
 4/6 sippara ***** válasza:
79%
Ugyanúgy, mint Alexandráék. Reggel labdázás, ha előtte/közben nem pisil eleget (szerintem), akkor utána még 10-15 percig küldöm - "pisi" parancsszóra tudja, mi a dolga, ezzel sok időt spórolunk. Amint hazaérek, ajtón be, lepakolok, elszívok egy szál cigit (közben üdvözöljük egymást, berakok egy mosást, miegymás), aztán megyünk sétálni - a kettő között meg elszórakoztatják a macskák. Hétvégente ő is kibír 12+ órát, őt is kelteni kell, hogy talán ideje lenne pisilni egyet.
2013. máj. 31. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

3 műszakban járok barátommal együtt, indulás előtt egy negyed órás séta (ha délutános vagyok, akkor ilyenkor van a hosszú séta), melú után egy rövid séta majd egy kis pihenés után a hosszú séta. Igyekszem ügyelni arra, hogy 9 óránál többet ne kelljen tartogatniuk, ha szabadnaposok vagyunk, akkor előfordul kicsit több (11-12 óra), de ez sem szokott problémát okozni.

Hamarosan munkahelyet váltok, olyan melóm lesz, hogy 12 óra plusz 4 óra utazás 2 napig, majd 2 nap szünet. Melónapokon barátom fog a kutyákkal foglalkozni, szabadnapjaimon pedig én.

2013. máj. 31. 16:50
 6/6 zsuzsabazsa ***** válasza:
A kutya hétvégén dolgozni megy, én csak elkísérem.
2013. máj. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!