Mi a legjobb munka lovaglás mellett?
Először lovas szakmában szerettem volna dolgozni, hivatásos díjugratóként vagy edzőként. De sajnos a színvonal csökken, és a fizetés is nagyon kevés. Egy olyan munkát keresnék, ami annyit fizet, hogy tudjak lóra költeni minimum 150.000Ft-ot havonta, és magamat is el tudjam tartani. A hétvége szabad legyen, hogy tudjak versenyezni. És hétköznap is mindennap tudjak lovagolni (vagyis a munkaidő kicsit kötetlenebb legyen, vagy ne tartson nagyon sokáig) Illetve nem legyen nagyon megterhelő munka.
A jogi dolgok érdekelnek. Nem tudom, hogy ügyvédként vagy jogászként jó lenne e.
Légyszi írjatok ötleteket!! Ha lehet akkor azt is, hogy a szakmához milyen egyetemet kell végezni! :)
Imádom azokat, akik a 'remény hal meg utoljára' elvet követik! Vicces nézni, ahogy pofára esnek...
Ennyi erővel kérhetnél unikornis karácsonyra.
Szerintem ez sokakat érdekelne:-)
Amikor nekem időm lett volna lovazni pénzem nem volt(pontosabban a szüleimnek),most lenne pénzem,de időm nincs a meló mellett.
Elképzelésem nincs mit csinálnak azok akiknek pénzük meg idejük is van...De ahogy elnézem a lovardákat a kijárók nagy része olyan fiatal akinek tanulás mellett még van ideje és a szülők tudják ezt szponzorálni...:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!