Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a legjobb munka lovaglás...

Mi a legjobb munka lovaglás mellett?

Figyelt kérdés

Először lovas szakmában szerettem volna dolgozni, hivatásos díjugratóként vagy edzőként. De sajnos a színvonal csökken, és a fizetés is nagyon kevés. Egy olyan munkát keresnék, ami annyit fizet, hogy tudjak lóra költeni minimum 150.000Ft-ot havonta, és magamat is el tudjam tartani. A hétvége szabad legyen, hogy tudjak versenyezni. És hétköznap is mindennap tudjak lovagolni (vagyis a munkaidő kicsit kötetlenebb legyen, vagy ne tartson nagyon sokáig) Illetve nem legyen nagyon megterhelő munka.

A jogi dolgok érdekelnek. Nem tudom, hogy ügyvédként vagy jogászként jó lenne e.

Légyszi írjatok ötleteket!! Ha lehet akkor azt is, hogy a szakmához milyen egyetemet kell végezni! :)

2012. dec. 5. 17:17
 1/8 bamboochatheone ***** válasza:
76%
És ekkor Csipkerózsika felkelt, mert észrevette hogy a bilibe lóg a keze és még mindig a Tokaji bor hazájában lakik.
2012. dec. 5. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
2%

Imádom azokat, akik a 'remény hal meg utoljára' elvet követik! Vicces nézni, ahogy pofára esnek...

Ennyi erővel kérhetnél unikornis karácsonyra.

2012. dec. 5. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez sokakat érdekelne:-)

Amikor nekem időm lett volna lovazni pénzem nem volt(pontosabban a szüleimnek),most lenne pénzem,de időm nincs a meló mellett.

Elképzelésem nincs mit csinálnak azok akiknek pénzük meg idejük is van...De ahogy elnézem a lovardákat a kijárók nagy része olyan fiatal akinek tanulás mellett még van ideje és a szülők tudják ezt szponzorálni...:-/

2012. dec. 5. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Ügyvéd?? Az egy legális tolvajlás. Abból megélsz./
2012. dec. 5. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van ügyvéd ismerősöm. Versenyszerűen lovagol (díjugrató), két lova is van. Saját maga osztja be az idejét. Pénze is van, nem is kevés.
2012. dec. 6. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátnője is van? :)
2012. dec. 16. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Felesége van.. :)))))))
2012. dec. 16. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor kell neki egy barátnő....;)
2012. dec. 19. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!