Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fojtóláncot, hogy kell összeka...

Fojtóláncot, hogy kell összekapcsolni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy Trixie kétsoros fojtónyakörvet de nem tudom, hogy kell összekapcsolni. Kell hozzá karabíner vagy hogy?

Légyszi a negatív kommenteket mellőzétek!

[link]

2013. máj. 30. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Bújtasd át így: [link]

Aztán húzd a kutya fejére.

2013. máj. 30. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. máj. 30. 18:14
 3/8 A kérdező kommentje:
így próbáltam, de nem fér át a karikán =/
2013. máj. 30. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Remélem nem a másik, karikás végét próbálod áttuszkolni a karikán :)
2013. máj. 30. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Magát a láncot fogd meg és fordítsd vissza a karikán keresztül, így képződik egy hurok. Muszáj átférnie, különben nem működik.
2013. máj. 30. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Bal kézben tartod a lánc egyik végén lévő karikát. A jobb kezedben van felette a másik karika a kezedben. Az alsó karikába belefordítod a legelső láncszemet és beleenged az egészet, ami a jobb kezedből lóg.
2013. máj. 30. 20:13
 7/8 Szilvi & Argos ***** válasza:

Az utolsó válaszoló által leírt módszerrel kapsz egy hurkot. A kutyával szemben állva P betűt formázz belőle és úgy tedd a kutya nyakára. Így, ha a kutya a bal oldaladon áll, a fojtó egy apró rántás után is azonnal kienged lazára.

A két soros fojtót azért nem szeretik sokan, mert összetekeredik és csak zavarja az embert, nem működik megfelelően.

2013. máj. 30. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm :D
2013. jún. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!