Igaz, hogy az ilyen kutyákat nem lehet továbbtenyészteni? többi lent
azért rakták az utcára ezt a kutyust mert nem felel meg a tulaj szerint a standard követelményeknek,és hogy így már nem is számít fajtatisztának.
korlátolja őt ez az életében?
a párom hazahozta.egy cipőfűzővel volt kikötve mert senkinek nem kellett...
Szia!
Ha jól látom, beagle-ről van szó. Tudomásom szerint a standard nem engedi meg a kék színt ennél a fajtánál. Ezért, ha ez igaz, valóban nem lehet továbbtenyészteni.
Szerintem is csak egy szaporìtó!
Bárki bármit állìthat de egy normális tenyésztő nem ìgy szabadul meg a kölyöktől már ha lehet ilyen csúnyán mondani...
Lehet csak vette a kutyát és csak azért rakta ki mert rájött nem szaporìthatja.ilyen embernek már mit hisztek el?
Viszont láttam hogy egy régebbi kérdéshez belinkelték ezt a kérdés ami nem a szaporìtók gyalázásáról szól ezért nem tartom jogosnak a felháborodást.
Én azt kérdeztem a kék szem tényleg kizárja e a kutyát a standard szerint a tenyésztésből amit tőletek meg is kaptam és köszönöm is.
Akik látták az esetet nem akarnak tanuskodni és mivel mi nem láttuk ki kötötte oda így nem tudják megbüntetni az illetőt....patt helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!