Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lesz végre szobatiszta,...

Hogyan lesz végre szobatiszta, már mindent megtettem!?

Figyelt kérdés

A kiskutyám már 6 hónapos múlt, kistestű.

Elsőnek a kutya pelenkával próbálkoztunk, de egyszer sem csinálta rá, ledig vertünk helyhez szoktatót is. Sőt, még a pelust kicsit felitattuk a saját pisijével..

2. Napi 4-5x viszem sétálni, akkor kint el is végzi a dolgát. Reggelente néha becsúszik egy kis kutyagumi még. De a psisi az szinte minden reggel. Amikor anyuhoz viszem és ki van kötve, hgy a lakásba is be tudjon jönni, meg kis is tudjon menni akkor nem pisil be, se nem kakil hanem nyüszít s akkor tudom, hogy menni kell.(elég hosszú póráz 2 egybe van kötve)

Ahogy hazaérünk a belvárosi lakásba, itt mindig besikerül.

Szeptemberben jön a kisbabám, s addigra jó lenne, ha hozzászokna a napi 3x sétához, ill.a kutyapelus használatához, ha nagyon kell neki.

Segítsetek, mert már 3 hónapja ezt teszem! Nagyon szeretem, és megvállni biztos nem szeretnék tőle!

2013. máj. 30. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10 órát még nem bír ki egy szoba fél éves kutyus. Nálunk másfél éves a kutyánk és ha nagyon nagy meleg van akkor kb egy nap 2, 2és féllitert iszik meg és persze h bepisil hajnalban, mi elvesszük estes 9, fél10 felé a vizet tőle és csak reggel ihat legközelebb, és ez hatásos, próbáld ki. szomjan halni nem fog éjszaka ,attól ne félj! :)
2013. máj. 30. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nekem boxban van a kölyök 8-10 hónapos koráig éjszaka, illetve amikor nem vagyok itthon. 3-4-max 5 óránként viszem le - és már nemcsak h teljesen szobatiszta, de szól is. Barbár módszer egyes embereknek de köszönjük működik és a kutya imádja a boxot, akkor is bemegy amikor csak úgy nyitva van.
2013. máj. 30. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
nálunk sem kapnak éjszaka már inni, és én elkövettem ugyanazt a hibát, hogy megmutattam neki és valóban, amit írtak is visszaette a kakit, csak ilyen mm-es darabokat láttam, hogy igen itt valamikor volt egy.. úgyhogy ezt hanyagold mert utána arról leszoktatni mégnehezebb..
2013. máj. 30. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a kérdésem az volt, hogy mikor/egy nap hányszor kap enni :)
2013. máj. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!