Hogyan lesz végre szobatiszta, már mindent megtettem!?
A kiskutyám már 6 hónapos múlt, kistestű.
Elsőnek a kutya pelenkával próbálkoztunk, de egyszer sem csinálta rá, ledig vertünk helyhez szoktatót is. Sőt, még a pelust kicsit felitattuk a saját pisijével..
2. Napi 4-5x viszem sétálni, akkor kint el is végzi a dolgát. Reggelente néha becsúszik egy kis kutyagumi még. De a psisi az szinte minden reggel. Amikor anyuhoz viszem és ki van kötve, hgy a lakásba is be tudjon jönni, meg kis is tudjon menni akkor nem pisil be, se nem kakil hanem nyüszít s akkor tudom, hogy menni kell.(elég hosszú póráz 2 egybe van kötve)
Ahogy hazaérünk a belvárosi lakásba, itt mindig besikerül.
Szeptemberben jön a kisbabám, s addigra jó lenne, ha hozzászokna a napi 3x sétához, ill.a kutyapelus használatához, ha nagyon kell neki.
Segítsetek, mert már 3 hónapja ezt teszem! Nagyon szeretem, és megvállni biztos nem szeretnék tőle!
Huhh, a séta az változó. A reggeli az 15 perc körül, akkor párom viszi ki munka előtt. A délutáni, olyan 30 perc s én viszem ki. Utána, olyan 15 perces még kettő, aztán este vagy egy 30-35 perc.
Étel: száraz és kutyatáp, plusz néha amit mi eszünk(ez lehet nem túl jó).
Este 23:50kor jövünk be sétáról, párom akkor végez. Vizet azt még nem próbáltam, de akkor elteszem!
Pontosan 23:20kor szokott nagy wc-ni, psilni, mikor utolsó busszal jövünk haza.
Reggel 9-9:30ig visszük. De lehet előrébb kellene hozni,8ra!
A könyv tippet köszönöm, utána fogok járni!!:)
Egy kis érdekesség:
Amikor rosszat csinál, a lakásban végzi a dolgát ez a reakció:
Oda szeretném vinni, hogy megmutassam neki, hogy rossz, de nem lehet! Mert még amikor a közelében sem vagyunk a kaki/pisinek, már úgy sír, mintha vernénk, pedig nem ütöm!!! De annyira fél!:(
Akkor 8 órakor kivisszük, nagyon fontos, hogy szobatiszta legyen.
Igen, az állatorvos is mondta, nogy hisztis, még akkor mikor a menhelyről 1-2 hete hoztam el.
Szóval, ez egy magával hozott tulajdonság:/ ez van.. Csak már annyiszor beletörődtem, hogy tuti nem lesz 100% szobatiszta:,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!