Ha meghirdetem a kiskutyákat, akkor eldönthetem, hogy kinek adom oda?
Beagleről van szó. Még meg sincsenek. (Mielőtt fikáznátok: több kicsi nem lesz, és a mostaniakat sem kellett volna, de pár nap múlva meglesznek.)
Szóval, van a faluba valaki, aki mondta, hogy neki kell, de azt se tudja szerintem, hogy milyen fajta, nem hogy a jellemét tudná. Max. 1-2x látta, de nem is érdekelte, de most kel neki. Van már egy németjuhásza, amit nem sétáltat. 1x megszökött, és mikor elkapta vasvillával verte meg. Mikor kicsi volt a kutya, akkor csak tejbe áztatott kenyeret kapott. 20.000 Ft-ért adnám a kicsiket.
Nem nekem mondta, hogy kell, hanem az öcsémnek, így lehet, hogy csak félreértette, és nem komolyan mondták. (Remélem így van.) Nem érdekel a pénz. Ennél csak jobb gazdája lehet.
A lényeg:
Ha valaki nem szimpatikus, akkor megtehetem, hogy nem adok neki kicsit? Szaporító vagyok, nem tenyésztő.
De eladó vagy. Tehát eldöntheted, hogy kinek adsz el. Ha valaki nem felel meg, akkor neki inkább ne. Nem sok értelme lenne, ha 2 hónap múlva a menhelyen vagy az árokparton kötne ki a kutya. Inkább gondold meg, ki vihet el egyet.
És utána ivartalanítás, hogy ne legyen ilyen többet!
Annak adsz kiskutyát aki neked szimpatikus. Aki nem szimpi annak én sem adtam kutyát!
Utolsóval annyiban nem értek egyet,hogy nem csak gyerekszerető embereknek lehet kutyát adni. Én pl. nő létemre kifejezetten utálom a gyerekeket, ezért le lehet pontozni,lehet szörnyülködni,nem érdekel.
A kutyáimat viszont imádom,mert ők KUTYÁK!
az előző válaszokkal egyetértek.
Annak az embernek semmiképp ne adj kiskutyát!nem való neki se beagle, se semilyen kutya...
,,vasvillával verte meg" pfff :@
Csak olyannak add őket, akit szimpatikusnak találsz, és nem szeretne a leendő kutyának kölyköket, mert ha ilyen már akkor eszébe jut, akkor ott nemcsak 1 alom lesz...
ne akard, hogy a kutyusod kölykei szaporitó gyároshoz kerüljenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!