Eldöntheti azt valaki egy társasházban hogy hányszor
kell levinni egy nap a kutyusomat vagy eldönthetem ezt
magam is?
Figyelt kérdés
Ugyanis ebben a házban már azt is figyelik az emberek hogy hányszor viszem le kakilni a kutyusomat. Jo hogy vannak ebben a házban ráérő emberek ilyeneket figyelgetni..........
A kutyád igényeit vedd figyelembe. Szerintem a napi 2 séta jó. Nehogy már azt figyeld hogy ki figyel:))
2009. febr. 6. 11:43
2/15 anonim válasza:
Azt nem szabhatja meg hogy mit tegyél a kutyáddal de abba beleszólhat hogy tarthatod-e vagy sem. És ha Ő kifogásolja akkor jogilag akár kötelezhetnek is arra hogy távolítsd el az állatot.
Érdemes egy nyilatkozatot aláíratni a szomszédokkal még az elején hogy beleegyeznek a kutyatartásba, hogy később ne legyen probléma.
Sajnos sokan kihasználják hogy beleszólhatnak és csak azért is eltávolíttatják a kutyát, akár teljesen más problémából kifolyólag bosszúképpen.
Ha van egy ilyen nyilatkozatod, akkor ez nem olyan egyszerű.
Ezen kívül ezt a nyilatkozatot érdemes benyújtani a házkezelőnek, hogy tudjon róla.
Jobb ha bebiztosítod magad!
2009. febr. 6. 11:46
3/15 anonim válasza:
Jah, ismerem a szitut. Vannak, akik elvárják a jóérzést másoktól, miközben bennük egy fikarcnyi sincsen. Nekünk abba szóltak bele, hogy tengeri malacot tartottunk.:) Ha a kutyus nem ijesztgeti a szembejövöket, nem csap zajt, és nem hagy piszkot maga után, szerintem semmi közük sincs.
2009. febr. 6. 11:46
4/15 anonim válasza:
..de sajnos van hozzá köze! A társasházakra más szabályok vonatkoznak.
Ott sajnos nagyon is van beleszólása a szomszédoknak és a lakóközösségnek.
2009. febr. 6. 11:48
5/15 anonim válasza:
Kérdezd meg a házfelügyelőt, gondnokot, hogy van-e valami külön rendelkezés a társasházatokra vonatkozóan a kutyatartásra. Ez bent van a házirendben, de inkább érdeklődj utána!
2009. febr. 6. 11:52
6/15 anonim válasza:
szia! ha a lakásod nem bűzlik a kutyaürüléktől és a kutyapisitől, és a társasház "udvarán" vagyis a közös részekre sem pottyant oda a kutya akkor nincs. És persze ha nem ugat. Aki ennyire ráér, add neki a kutya pórázát, sétáljon vele órákat, amíg te dolgozol. :)
2009. febr. 6. 12:05
7/15 anonim válasza:
Első hozzászólónak: te is naponta kétszer mész pisilni? :S
2009. febr. 6. 12:06
8/15 anonim válasza:
12.05-nek:
Az ugatás miatt is szólhatnak!
Mindenképpen meg kell nézni a házirendet!
2009. febr. 6. 12:26
9/15 anonim válasza:
Így van, a társasházakra más szabályzat vonatkozik, mindenképp nézd meg a házirendet, abból kiderül beleszólhatnak-e, hogy legyen kutyád.
Ahhoz viszont, hogy hányszor viszed le semmi közük sincs.
2009. febr. 6. 13:12
10/15 anonim válasza:
12:26-osnak! Tudom, épp ezért írtam, hogyha nem ugat a kutya, nincs joguk beleszólni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!